10
Košarka

CRVENO-BELI SE NE ZAUSTAVLJAJU: Izraelac sa NBA iskustvom novi plejmejker Zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.15 u 00:25

Stigao je centar, danas je potpisan i Amerikanac na poziciji krila i preostao je još plejmejker, a to bi morao da bude Izraelac Gal Mekel.

U istom danu kada je u Beograd stigao teški centar Sofoklis Skorcijanitis, koji je na interesantan način je dočekan u Beogradu, i kada je potvrđen dolazak novog krilnog igrača Rajana Tompsona, Crvena zvezda pojavila se informacija da bi Crvena zvezda uskoro mogla da dobije plejmejkera, i to sa NBA iskustvom.

Naime, kako pišu ‘Novosti’, Crvena zvezda je u pregovorima sa Izraelcem Galom Mekelom, prošle godine košarkašem Nižnjeg Novgoroda, a ranije i NBA-ligaša Nju Orleansa i Dalas Maveriksa.

On je drugi Izraelac u istoriji koji je zaigrao u najjačoj košarkašoj ligi na svetu, posle Omrija Kaspija. Karijeru je počeo u Hapoelu iz Tel Aviva, da bi kasnije igrao i u ‘ponosu Izraela’ slavnom Makabiju iz Tel Aviva i Benetonu iz Treviza.

Prošle godine je u dresu Nižnjeg beležio oko 20 minuta na terenu uz učinak od 11,7 poena i 4,7 asistencija. Ljubitelji košarke koji su pomnije pratili Evroligu pamte njegovu partiju protiv Laboral Kuće.

(youtube / Maccabi Zone)

0
0

10 Komentara

  1. Pa posle onaj lazov neka daje izjave kako drzava podjednako pomaze Partizanu i FMP!Ovi igraci verovatno dolaze u Fmp zato što imaju šansu da igraju u ekipi koja ima evropske rezultate a ne zbog para?Pitanje je samo odakle toliki novac da se oni kupuju ako im drzava ne pomaze?

    0
    0
    Odgovori
  2. Хохо ЧОВА СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА ЗАТРПАВА ПОЈАЧАЊИМА КАКАВ МАГ !!!!! ДОК НА ДРУГОЈ СТРАНИ НАВОЈАЧИ ПОКОЈНОГ УДРУЖЕЊА ПОКУШАВАЈУ ДА ПОМОГНУ ДУЛОУ ЈЕР ГА ЈЕ ОСТАВИЛО САЛОО ДА СЕ САМ БРИНЕ О ПРОЗУКЛОЈ КК ПРОСТИТУЦИЈИ СНУРФУЈУ СТОПАЛА ЗА 500…БУДИМО ХУМАНИ АЈМО СВИ НА ЈНА ИСПРЕД СЕВЕРА ДА ПОМОГНЕМО КОМШИЈАМА !!!!!ХОХОХОХ

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve dok je znak pitanja na kraju naslova,te natpise vise nikad ne otvaram jer su u 90% manipulacija i borba za tiraz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter