7
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘NIJE VAŽNO ŠTA NAS DELI, DAL’ SMO CRVENO ILI CRNO-BELI’: Naš tim se sada zove SRBIJA (FOTO)

Objavljeno: 25.08.15 u 12:20

Prošle sezone su bili zakleti „neprijatelji“, ali samo na terenu dok traje utakmica, a sada su svi zajedno u reprezentaciji Srbije i boriće se za ovu zemlju na predstojećem Eurobasketu.

Sada već bivši igrač Crvene zvezde Nikola Kalinić postavio je na Instagram zanimljivu fotografiju sa aerodroma na kojoj su pored njega i saigrača Nemanje Dsangubića i tandem Partizanovaca Dragan Milosavljević i Nikola Milutinov.

Međutim, ono što je trenutno najvažnije je da se oni bore svi zajedno za grb Srbije što je između ostalog svojim „haštagovima“ Kalinić i nagovestio, a najzanimljiviji onima koji nikako ne mogu da razluče klupsko od reprezentativnog biće ovaj #grobaricigani.

Pogledajte i gde su juče bili naši reprezentativci, a gde selektor Đorđević. Saznajte i u kakvom je stanju povreda leđa Bogdana Bogdanovića i da li će on biti spreman za Eurobasket.

0
0

7 Komentara

  1. A samo me zanima da li će ciganima i grobarima biti odvratni i da li će vređati Gagija Milutinova, Bogdana, Kalinu, Dangubića i Nedovića kad ovi budu postizali poene i donosili pobedu reprezentaciji? Srbija je ispred Partizana i Zvezde i ovi momci se bore svim srcem za nju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka čast Kalina tebi, uvek si bio ljudina, ali zna se da je reprezentacija CRVENO-BELA i da kao takva ima vrhunske rezultate, napokon smo izasli iz mračne prošlosti , gepekovanih, nameštenih titula, a reprezentacija prolazi kao bosa po trnju. MORDOR JE PORAŽEN I SRBIJA PONOVO ŽIVI ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Nikad nista od Srbije dok je u ovim bojama i ovim igracima sto kradu pehare da bi ih imali u svom vlasnistvu. Koji Srbiju kradu i ne placaju nikome nista. Koji dugove svoje od 50 miliona evra brisu preko noci.Koji otimaju od penzionera i trpaju sebi u dzepove. Koji uzimaju kredite po neredbi politicara i ne vracaju nikome nista. Koji drugome ne daju da rade i zive a oni zive od lopovluka lopova koji ih vode a koje stite politicarii. NIKAD NISTA od “ ciganske“ filozofije zivljenja. Muka mi je kad ih vidim a ne jos da navijam za takve lopove!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter