0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OBNOVLJENA POVREDA LEĐA: Lekar reprezentacije otkrio stepen povrede Bogdana Bogdanovića

Objavljeno: 24.08.15 u 20:14

Sve ljubitelje košarke zabrinula je povreda leđa Bogdana Bogdanovića, zbog čega su se mnogi uplašili reprize scenarija sa Vladimirom Lučićem

Svima je jasno koliko je Bogdan Bogdanović bitan za nacionalni tim Srbije, bio je jedan od ključnih igrača koji je učestvovao u prošlogodišnjem osvajanju srebra na Svetskom kupu u Španiji.

Zato je i mnoge zabrinula vest da je Bogdanović obnovio povredu leđa, što je odmah podsetilo na situaciju sa Vladimirom Lučićem, koji je propustio reprezentativno okupljanje pre dve godine zbog slične povrede.

Ipak, doktor naše reprezentacije otkonio je sve sumnje oko nastupa Bogdanovića na Eurobasketu.

– Situacija sa Bogdanovićem ne može da se poredi sa povredom Lučića. Nije ugrožen njegov nastup na Evropskom prvenstvu i postoje velike šanse da igra u sledećem pripremnom meču protiv Slovenije u Ljubljani – poručio je doktor Radovanović u izjavi za ‘Novosti’.

Reprezentacija Izraela igrala je veoma grubo u prethodna dva prijateljska meča, o čemu je govorio i selektor naše reprezentacije Aleksandar Đorđević.

– U nekoliko navrata upozoravao sam sudije na grubu igru protivnika, jer je postojala mogućnost da dođe do povrede – rekao je selektor posle drugog meča u Izraelu.

Srbija će do početka Eurobasketa koji je zakazan za 5. septembar, odigrati još dva pripremna meča protiv Slovenije, prvi 27. avgusta u Ljubljani, a drugu dva dana kasnije u Banjaluci. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter