9
Košarka

FOTO: STARSPORT

DULE OSTANI! Miša Tumbas dočekao Vujoševića, ovaj mu predložio drugi slogan

Objavljeno: 24.08.15 u 14:14

Neposredno uoči početka Skupštine KK Partizan ispred stadiona Partizana pojavio se i najpoznatiji navijač crno-belih popularni Miša Tumbas koji je imao poruku za trenera Duška Vujoševića kada se ovaj pojavio u Humskoj.

Na Mišino skandiranje „Dule ostani, Dule ostani…“ proslavljeni stručnjak je poručio da je možda bolje da uzvikuje „Zeko ostani“.

Tumbas je čak poželeo da ga Vujošević uvede na sednicu Skupštine, ali mu ovaj ipak nije izašao u susret.

Sednica je počela nešto posle 13 sati i zatvorenog je tipa, a konferenciju za medije po okončanju najavio je predsednik Predrag Danilović.

0
0

9 Komentara

  1. Drage moje Delije,ostavite Misu tumbasa na miru i ne poredite ga sa svinjosevicem. Nije on covek nista kriv sto ga je bog takvog osudio. Miso legenda si i voli svoj partizan kao sto si ga uvek i voleo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Као браћа близанци:))))))ДУЛОО И МИШАЛООО:)))) оба имају нешто потпуно исто МЕНТАЛНИ СКЛОП У ГЛАВИ!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dva dobra druga 2 prijatelja u krčmi maloj dugo sedela….
    I uz čašu rujnog vina seća li se prošlih dana kad su svoju ranu mladost darovali
    partizanu i skidali gaća ito malo siroti nje darovali navijačima….!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dali je moguce da covek nema kulture i da sam podnese ostavku nego danilovic podnosi samo za sebe pa nista nije moglo da se uradi ako njih dvojica nisu odlucivaki a sad da se abolira ovaj samizvani bog i mesto da olaksa partizanu resetovanje kluba on ga jos uvaljuje u veci ponor bravo covece koji se udaras u grudi da volis partizan a nisi se svojevremeno libio da budes trener zvezde cist licemer i potrazujes plate od partizana a igrace teras da se odreknu kad su navijaci podrzavali stanojevica on je govorio za njih da su pucisti a ovi koji su zuta opozicija i vidi u vujosevicu disidenta pa rusite vkadu ali ostavite partizan gura nas u jugoskaviju ama covece u kom vremenu zivis idi u tivat tami obozavaju jugu. I tita pusti ti nas da mi zivimo i nesekiraj se ti za partizan ti si jedna minorna osoba pored obradovica ivkovica kicanovica divca paspalja djirdjevica i mnogih drugih ne zavrsava se partizan sa tobom vec ce vaskrsnuti posle tebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter