4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRELOMIO: Danilović danas podnosi ostavku, odlazi posle 15 godina

Objavljeno: 24.08.15 u 09:21

Predsednik KK Partizan, Predrag Danilović, navodno je doneo odluku da na današnjoj sednici skupštine zvanično objavi svoj odlazak s čela crno-belog kluba na kojem se nalazi već deceniju i po.

Danilović je, kako navodi Kurir, doneo odluku da napusti mesto predsednika najtrofejnijeg sportskog kolektiva u Srbiji ode i prepusti mesto prvog čoveka „Parnog valjka“ svom nasledniku.

Kako piše ovaj list, Danilović je pre svega nekoliko dana o svemu popričao s prijateljem i šefom struke PartizanaDuškom Vujoševićem i saopštio mu svoju odluku.

– Saša definitivno odlazi s mesta predsednika, što će reći već na početku zasedanja Skupštine. On je sve ovo prilično emotivno doživeo jer, iako je za vreme dok je bio predsednik klub ostvario fantastične rezultate, on smatra da ipak nije bio u potpunosti uspešan pošto ostavlja klub u neizglednoj situaciji, s dugom od četiri miliona evra – kaže sagovornik Kurira.

Kako se saznaje, šef struke Partizana, Duško Vujošević će se pojaviti na današnjoj Skupštini i sačekaće formiranje nove uprave, koja će odlučiti da li će on ostati trener ili ne.

Skupština će se uglavnom baviti krizom u Partizanu, a kadrovska rešenja za predsednika i članove Upravnog odbora moraće da pronađu što je pre moguće jer slavnom klubu prete sankcije FIBA, a u opticaju je čak i odlazak bankrot.

0
0

4 Komentara

  1. Салоооо па јел могуће !?!??! Колика је људина и рођени кум га је избушио ножем ко швајцарсји сир хахаха гаси говнаре!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter