1
Košarka

SELEKTOR O BOBIJEVOJ ZABRANI: Ono kad ti neko treći ne dozvoli da radiš…

Objavljeno: 04.08.15 u 22:28

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević izjavio je posle zabrane nastupa za nacionalni tim, koja je danas potvrđena Bobanu Marjanoviću, da je od početka znao da će biti ovakav ishod.

– Ja sve analiziram mnogo dublje, nego što neki misle u svojoj površnoj slici o mojoj malenkosti. Sve ovo što se desilo sa Bobijem je u stilu kada ti neko treći ne dozvoli da radiš ono što voliš. On je izuzet iz grupe momaka, koji sjajno rade i, što je još važnije, zacrtali su zajednički cilj – rekao je Đorđević u izjavi za ‘Novosti’.

Selektor naše reprezentacije istakao je da je od početka znao kakav će ishod biti, jer svi moramo biti svesni šta je NBA, a šta FIBA.

– Jasan mi je bio ishod, ali sam samo ćutao i čekao, od trenutka kada je Marjanović morao na dodatne preglede u SAD. Ali, moramo da budemo okrenuti onom što nas čeka. Generalno, svako odluku donosi svojom glavom. I, niko nema pravo da uništi nečiji san. Kao što se mora biti mudar, biti svestan šta je NBA, a šta FIBA – završio je Đorđević.

Selektor je dodao da postoji samo jedan cilj, a to je Evrobasket. Sa Bobijem ili bez njega, Srbija će sigurno napasti medalju i finale koje bi nam garantovalo odlazak na Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

Evo i šta je ovom prilikom rekao menadžer igrača Miško Ražnatović, kao i kakva je reakcija Košarkaškog saveza Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Sale mani sekiraciju..
    Bobi nije bio nj prosle god.
    A ove nemas Bircevica i Katica.
    Ali imas Nedovica i Ercega jaci smo
    Srbija….Srbija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter