22
Košarka

STIŽU NOVI IGRAČI: Partizan dovodi centra

Objavljeno: 03.08.15 u 22:18

U Košarkaškom klubu Partizan do sada su se bavili samo odlascima igrača odnosno kadrovska situacija ne da nije sjajna već je veoma zabrinjavajuća za navijače crno-belih.

Međutim, na red su došli i dolasci, ali kako Partizan nije u sjajnoj finansijskoj situaciji nema previše prostora za biranje odnosno gotovo svi novi igrači koji dođu moraće da prođu probu pošto nisu dovoljno afirmisani.

Novi igrač Partizana, naravno ako prođe probu biće 20-godišnji centar Miloš Koprivica, koji je prethodne sezone igrao za užičku Slobodu.

Koprivica je zapao za oko klubu iz Humske posle duela juniorskih timova Partizana i Slobode u kohjem je postigao 35 poena i pomogao svom klubu da trijumfuje sa 77:70.

Što se tiče trenera i dalje nije najjasnija slika pošto je Duško Vujošević najavio prozivku za 17. avgust, ali iskusnom stručnjaku je istekao ugovor sa Partizanom i još uvek nije produžen.

Pogledajte kakvu je akciju izveo bivši igrač Partizana Jan Veseli u tandemu sa reprezentativnim kolegom Satoranskim, a evo i šta je Duško Vujošević rekao u vezi sa novom sezonom.

0
0

22 Komentara

  1. Cekamo vas u derbiju da vas rasturimo sa najmanje +55! Necete uspeti ni tim da oformite a u ABA ligi ce te se boriti za opstanak,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Када се ДЕБЕЛИЈУС НАЖДЕРЕ ПРЕБРАНЦА ПА ПОЧНЕ ДА ИЗБАЦУЈЕ ВЕТРОВЕ ХИМНА НОВА ЋЕ ДА ВАМ БУДЕ „МИ ЛЕТИМО У НЕБО И ЗНАМО СВОЈ ПУТ “ ХАХАХАХАХАХ ЖОБО ЏУМИЋ ЋЕ ДА ГА ПОКИДАЈУ АЛ АКП ИМ БУДУ ДОЗВОЛИЛИ СЕКИРЕ ХААХАХ

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao veliki zvezdaš ali veći navijač naše zemlje milslim da to što je Partizan slab ovolik jako loše za našu košarku a i za domaću ligu … ali takođe da je za sve to kriv Duško (uglavnom) vrlo antipatični potezi su doveli do slabog sponzorstva … mislim da Partizan kao ozbiljan klub … naj ozbiljniji na ovim prostorima mora da se distancira od Duška … miše tumbasa itd.

    0
    0
    Odgovori
    • Sponzorstvo se izgubilo kad je Vucic preuzeo vlast. Zalosno je sto nije neutralan. Sto se ove zvezde tice, ona je vec sad u minusu 4 milke, tako da, ova pojacanja dovode do situacije u kojoj je KKP.

      0
      0
      Odgovori
  4. Već ga zoveš Bejbi?
    Jel mu tepaš posle maženja? :)))
    Ne možeš bez velikog crnog… Bejbija… 😀
    Hahahahahaha
    E, a i neprocenljiv je taj kompleks i gaće kako se tresu kada pročitaš pojačanje u Partizanu! Decenije torture ostavile traga, a? 🙂 Cela čerga odmah u panici klikće…
    Ugasio ti se jedan klub, kapiram… Imaš sada novi, polako… Neće valjda tako brzo niz vodu!? Dokle god Srbija grca i posrće, biće tvom novom klubu ok, bez brige! 😉

    0
    0
    Odgovori
    • Teško je kada nešto očekuješ… Ove sezone, svakako nemamo visoka očekivanja. Uigravanje klinaca za buduće sezone… Ova sezona će biti konsolidacija redova i nadam se čišćenje nepotrebnog tereta iz uprave, kao i rad na finansijama… Da se malo potrude oni kojima je to posao, pa da obezbede neki novac da klub prodiše…

      0
      0
      Odgovori
      • Uigravacete klince za neke jace klubove u narednim godinama.Ako se pokazu dobri,mozda ce neko i u Evroligasa iz komsiluka ili u kvalitetnije od vaseg,Metalac ili Megu,za drugo i necete sluziti u naredne dve decenije,minimum.

        0
        0
        Odgovori
  5. Bejby sek…..oa onda pojacanje Koprivica.
    Au…..al ste grobari krenuli sa pojacanjima. A da je Dule našao neko pojačanje na plazi u Žanjicama kad se sa pecanja bude vraćao neki Crnogorac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter