9
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Izgubili smo kredibilitet kod igrača, ali moramo da izdržimo sada kada svi pokazuju svoje pravo lice

Objavljeno: 03.08.15 u 12:09

Govoreći o brojnim odlascima iz kluba prethodnih dana, trener košarkaša Partizana priznao je da je kredibilitet kod igrača izgubljen.

– Tim će očigledno biti dosta oslabljen. Partizan uvek treba da ima koncept da ima ili šampionski tim ili tim koji će jednom biti šampionski. Pošto ove sezone sigurno ne može da ima šampionski, onda mora da se koncentriše da sastavi ekipu koja neće biti ispod nekog nivoa i koja će imati perspektivu – rekao je Vujošević.

Kada se svi rukovodioci kluba, na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem vrate sa odmora, biće održana Skupština kluba.

– Skupština treba da omogući rad kluba u minimalnim uslovima. Na primer, mi smo pregovarali sa Nikolom Ivanovićem, čiji je menadžer Miško Ražnatović. On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer Milenka Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od deset plata primio jednu. Normalno, to igrači kada čuju, nije im sve jedno.

– Izgubio se kredibilitet da se čeka novac, a to je prvo što treba da se izgradi. Inercija je uzela negativan tok. Nismo do kraja iskoristili kada su stvari bile pozitivne, a sada su otišle u drugom smeru. Partizan je ogromna tradicija, navijači imaju ogromnu vrednost i znaju i osvešćeni su i znaju zašto se dešavaju određene stvari. Moramo u teškoj situaciji, kada svako pokazuje svoje pravo lice, da izdržimo – poručuje Vujošević.

O pojačanjima se, usled velike finansijske krize, i ne govori.

– Sklapanje tima je vezano za rešavanje finansijskih problema u klubu, što će sigurno biti jedna od tema predstojeće Skupštine. Vidim da navijači budnim okom prate sve što se dešava u klubu i na tome sam im jako zahvalan. Naravno, ima i različitih mišljenja, ali to jeste demokratija, da svako misli na svoj način, pogotovo ako nije indukovano ili u funkciji sticanja položaja. Svako može da misli na svoj način, pa tako i netačno i glupo i ja ga takvog prihvatam. Ali, prepoznajem i kada je različito mišljenje indukovano i u svrhu dodvoravanja vlasti i lične promocije – zaključio je trener Partizana.

0
0

9 Komentara

  1. pametni ljudi kad u upravi sede degenerici bitno da sva uprava na moru od klubskih para mamu vam jbem zapamtite mi smo one drali s +41 pazite da ovu sezonu nebudemo mi na -41 ili vise od svih timova bicemo im za kos razliku.pa vi surađujete s bagrom od menadžera

    0
    0
    Odgovori
  2. Tim će biti dosta oslabljen sledeće sezone?
    Pa gde može slabiji da bude!? Zvezdu bole jaja od države dobili pare pa i morali da osvoje sve živo da nadoknade, a ove „novosti“ oko dovodjenja jednog od skupljih evropskih centara i pleja iz Cleveland-a, a verovatno će dovesti još nekog skupog crnca na poziciji 3.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti tvoje lice nisi nikada ni krio I svakom maleru Zvezde i kragu si se radovao na sav glas….“Dzaba nam novci“ xixiiii

    0
    0
    Odgovori
  4. Dule, nema mesta sekiraciji. Partizan je bio i ostace veliki klub bez obzira na sve nedace koje su ga snasle. To je samo jos jedno iskusenje koje cemo zajedno pregurati.
    Svako neka radi svoj posao i sve ce doci na svoje mesto. PARTIZAN JE SAMO JEDAN, IME< GRB< ADRESA. MI ZAJEDNO MOZEMO SVE!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa čovječe kakve si bljuvotine pričao i šta si igračima radio, treba da te ispljuju.Ti si dobar dio doprineo da bude takvo stanje u klubu, nije mi jasno gdje su vam pare od silnih transfera igrača a svakako nisu male, realno gledajući imate najbrojniju publiku u košarci i dvorane su uvijek skoro pune, gdje su pare od ulaznica (jedino ako niste besplatno puštali navijače), ( sve ste pokrali) pa ko će da ti igra za džabe.Ti se samo baviš Zvezdom koja ti je iz zlobe „trn u oku“, kad su stizale državne pare bilo ti je po volji, ali se vremena mijenjaju.Spas za Partizan je da ti pod hitno odeš iz kluba a ne da se baviš demagogijom, i tvoje je odavno prošlo, mučno te je više gledati i na TV i na NET-u i u novinama…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter