19
Košarka

NOVI PREOKRET: Posle ‘Bejbi Šeka’ Zvezda dobija veliko NBA pojačanje?!

Objavljeno: 03.08.15 u 08:47

Navijači Crvene zvezde obradovali su se dolaskom Sofoklisa Skorcijanitisa u redove kluba sa Malog Kalemegdana, a samo dan kasnije mogli bi da dobiju još jedno vrhunsko pojačanje.

Iako je poznati košarkaški novinar Dejvid Pik, koji gotovo uvek ima prave informacije, pre tri dana objavio da je Entoni Džordan Prajs odbio da pređe u Crvenu zvezdu, izgleda da je došlo do velikog preokreta.

Naime, kako piše B92, Entoni Prajs će biti novo veliko pojačanje tima sa Malog Kalemegdana. Radi se o momku koji igra na poziciji pleja, ima 28 godina a do sada je nastupao za Indijana Pejserse, Vašington Vizardse, Minesota Timbervulvse, Klivlend Kavalirse i Finiks Sanse.

On je, inače, veliki prijatelj sa Zvezdinim dosadašnjim plejmejkerom Markusom Vilijamsom, sa kojim je imao i dosta ‘nestašluka’ u mlađim danima. Naime, njih dvojica su bili suspendovano od strane svog Univerziteta jer su krijumčarili ukradene računare!?

Crvena zvezda je počela sa oformljivanjem tima za narednu sezonu, a sudeći po jučerašnjim i današnjim dešavanjima ponovo će imati izuzetno jak sastav, posebno na pozicijama ‘jedan’ i ‘pet’.

0
0

19 Komentara

    • Pravo pitanje glup*rdo je kako si ti? Mentalno osakaćeni mo*on. Sve je ovo sjajno, ali postoji ona jedna sitnica… Kako ćeš sutra platiti struju i kupiti hranu? Naravno roditelji će te nahraniti jer si nesposoban da razmišljaš, a kamoli da radiš nešto korisno… Kada ni njih ne bude, idi u Železnik pa klekni pred lopinu da prosiš za koru hleba… Koliko ste svi zaslepljeni navijačkim strastima, da vam je sasvim prihvatljivo da živite kao stoka, dokle god je komšiji gore nego vama… Sport u ovoj rupi od države treba svesti na amaterski nivo!

      0
      0
      Odgovori
      • Kad sam uspeo da se prehranim dok sam kupovao vama igrace,placao mafijasu slike i finansirao fk partizan uz svaki placeni racun za struju prehranicu se i sada!!!Zasto pre 3-4 godine nisi potencirao da sport u Srbiji svede na amaterski nivo gospodine posteni?

        0
        0
        Odgovori
  1. Sprema se avion vlade Srbije, struja poskupela – biće para za miljenicu, vodja snizio plate, penzije, sta ce to narodu, treba para miljenici, ionako je narod samo ovca koju treba šišati tako bre treba kada ovaj glupi narod trpi bahanalije dr. Čovketa Naocarića Gledića potpomognutog u liku velikog vodje AV – crveno belog prosvetitelja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter