0
Košarka

NIŠTA OD NBA POJAČANJA: Veliki prijatelj Markusa Vilijamsa odbio Crvenu zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 31.07.15 u 23:55

Kako prenosi svetski poznati košarkaški novinar Dejvid Pik Crvena zvezda je želela da dovede doskorašnjeg košarkaša Finiks Sansa Entoni Džordana Prajsa.

 Prajs je, kako navodi Dejvid Pik, bio meta Crvene zvezde, ali je igrač ipak od toga odustao. Radi se o momku koji igra na poziciji pleja, ima 28 godina a do sada je nastupao za Indijana Pejserse, Vašington Vizardse, Minesota Timbervulvse, Klivlend Kavalirse i Finiks Sanse.

 On je, inače, veliki prijatelj sa Zvezdinim dosadašnjim plejmejkerom Markusom Vilijamsom, sa kojim je imao i dosta ‘nestašluka’ u mlađim danima. Naime, njih dvojica su bili suspendovano od strane svog Univerziteta jer su krijumčarili ukradene računare!?

U svakom slučaju, niti će Prajs doći u Zvezdu, niti će Markus Vilijams doći u Zvezdu, pošto je na izlaznim vratima sa Malog Kalemegdana, kako zbog brojnih ponuda koje ima, tako i zbog suspenzije koja mu preti zbog korišćenja marihuane tokom finala domaćeg plej-ofa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter