2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DOGOVOR POSTIGNUT: Kalinić na kraju ipak na Bosforu

Objavljeno: 27.07.15 u 14:34

Dugo se nagađalo da li će reprezentivac Srbije Nikola Kalinić preći u redove turskog Fenerbahčea ili ne, ali na kraju balade sve je izvesnije da će igrač Crvene zvezde obući „plavo-žuti“ dres kluba iz Istanbula.

Kako prenosi B92 dva kluba su konačno postigla dogovor u vezi visine obeštećenja koje bi trebalo da iznosi oko milion evra ili neku stotinu hiljada manje ili više.

Kalinić će tako posle odlične sezone u Crvenoj zvezdi dobiti priliku da i dalje napreduje, ovog puta pod trenerskom palicom Željka Obradovića, a u timu Fenerbahčea bi trebalo da bude jedna od zamena za Nemanju Bjelicu koji je otišao u NBA.

Postavlja se pitanje da li će Crvena zvezda zamenu za Kalinića potražiti na tržištu ili u svojim redovima, pre svega među momcima koji su nedavno osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Saznajte i koji je bivši igrač Crvene zvezde ostao bez kluba, kao i zbog čega je Boban Marjanović napustio pripreme reprezentacije.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter