5
Košarka

FOTO:STARSPORT

ZVEZDI FALI CENTAR: Srpski reprezentativac ostao bez kluba

Objavljeno: 27.07.15 u 14:08

Odlaskom Bobana Marjanovića u San Antonio Sparse Crvena zvezda je ostala deficitarna na poziciji centra. Navijači pretpostavljaju da će to mesto popuniti stranac, ali nije nemoguć ni drugačiji rasplet.

Naime, srpski reprezentativac i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac okončao je saradnju sa minhenskim Bajernom i slobodan je u iozboru novog kluba. Bavarci su se putem svog tviter naloga srdačno zahvalili stamenom centru na svemu što je uradio za klub i poželeli su mu sreću u daljoj karijeri.

Da li će to biti u Crvenoj zvezdi ili nekom drugom klubu verovatno ćemo saznati vrlo brzo, a do tada bivšem igraču Ventspilsa, Nimburka, Žalgirisa, Olina preostaje da da sve od sebe na pripremama reprezentacije Srbije i pokuša da se izbori za mesto među 12 putnika na Eurobasket.

A što se samog Evropskog prvenstva tiče Srbiju bi mogao da zadesi veliki problem pošto je San Antonio pozvao Bobana Marjanovića na dodatne preglede, a evo i iz kog razloga.

0
0

5 Komentara

  1. Zvezda je doživela takvu ekspanziju da bi Štimac u ovom trenutku mogao da igra drugog centra. Da je došao pre dve godine, igrao bi startnog, ovako… Navijači čekaju bombu na centarskoj poziciji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter