4
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOJA CIFRA JE ADEKVATNA? Fener odvodi Kalinića, ali za koliko para? (ANKETA)

Objavljeno: 13.07.15 u 12:36

Kao grom iz vedra neba tokom jutra pojavila se informacija da je turski Fenerbahče zainteresovan da u svoje redove dovede krilnog košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Nikolu Kalinića.

Kao što je to već postalo uobičajeno u sličnim situacijama na društvenim mrežama se povela velika polemika oko toga da li bi crveno-beli trebalo da dozvole Kaliniću da pređe u klub iz Istanbula i ukoliko da koliko novca bi turski klub morao da uplati šampionu Srbije.

Razne cifre se spominju, od pola miliona, preko 800 hiljada evra pa sve do okruglih milion koliko je Fenerbahče prošlog leta platio Bogdana Bogdanovića Partizanu.

Koliko novca bi Crvena zvezda trebalo da traži za Kalinića?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

4 Komentara

  1. Adekvatno je prihvatiti sumu od 800 000…jer ne daj boze u slucaju povrede i ne igranja,zvezda ce izgubiti i tih 800 000,bez obzira na ugovor…povrede uvek ostave posledice,naravno zavisi i od ekipe sa kojom bude u timu…ako slabije bude nego prosle sezone,pasce mu cena jako brzo…
    Zato 800 000 puna kapa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Молио бих овог комплексаша да обрише коментар, у некој држави за овако глуп коментар би ишао у затвор за пример.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je Bogdan plaćen milku, onda za ovog Fener treba da traži da im ćoravi plati milion da bi ovog primili u ekipu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter