8
Košarka

FOTO: Twitter/screenshot

KALINA PUNI CRVENO-BELU KASU: Zvezda odredila cenu, Turci žele da se ‘cenkaju’ (FOTO)

Objavljeno: 13.07.15 u 20:13

 Kako stvari stoje Nikola Kalinić otići će iz Crvene zvezde za veliku sumu novca, a pregovori crveno-belih i turskog Fenerbahčea su u punom jeku.

 Naime, kako je na svom tviter profilu napisao poznati turski novinar Fersun Jahjabejoglu, Crvena zvezda je za svojeg krilnog igrača odredila cenu od tačno milion evra.

Toliko bi po njima Fenerbahče (ili bilo koji klub koji želi Nikolu Kalinića) morao da plati. Isti izvor navodi da Turci nisu spremni da plate toliko, već će želeti da cenu spuste na 800.000 evra kako bi se posao završio.

Vreme pred nama će nam doneti prave odgovore, ali je sada jasno da su srpski košarkaški itekako na ceni u Evropi i svetu… To potvrđuje i prelazak Bobija Marjanovića u San Antonio.

A vi glasajte u našoj anketi kolika suma je dovoljna za Zvezdinog reprezentativca i da li uopšte ga treba prodavati ovog leta.

0
0

8 Komentara

  1. bolesni komentari bolesnih ljudi treba ga prodati da jos napreduje jer toje samo dobro za srbiju treba nam sto vise igraca u jacim ligama a vi bolesnici ne serite dostaje oni politicara a jos vi bolesnici nemate ni misljenje ni stav samo se ponavljate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter