2
Košarka

Foto: STARSPORT

OSTAJE ILI ODLAZI? Partizanov povratnik čeka odluku uprave

Objavljeno: 22.06.15 u 15:44

Sve češće i glasnije se priča o tome kako bi mogao da izgleda tim Partizana za sledeću sezonu pošto većini, pre svega onim iskusnim igračima ističu ugovori.

Među njima je i Milenko Tepić, koji je po povratku iz Lijetuvos Ritasa postigao dogovor sa čelnicama o jednoipogodišnjoj saradnji koja je po završetku sezone istekla.

Da li će ostati u klubu i da li ga je neko već kontaktirao Tepić je između ostalog rekao u intervjuu koji je dao za Sport.

– Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba, a imam utisak da ni oni, u ovom trenutku, ne znaju kako će izgledati ekipa za sledeću sezonu. Malo ću da odmaram, razmislim, pa ćemo videti, ostao je zagonetan Tepić.

Pored Tepića ugovori su istekli Draganu Milosavljeviću, Milanu Mačvanu i Saši Pavloviću. Prva dvojica već imaju ponude iz inostranstva, dok je akcija navijača u vezi novog pokušaja da se u klubu zadrži Pavlović je već pokrenuta.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter