7
Košarka

FOTO: STARSPORT

MAČVAN U OPROŠTAJNOM TONU: Nema tu šta da se priča, ovo je za nauk onima koji ostaju u Partizanu!

Objavljeno: 19.06.15 u 01:06

Partizan je po prvi put posle mnogo, mnogo godina ostao bez ijednog trofeja u sezoni, a možda i najbolji pojedinac u crno-belom taboru Milan Mačvan najavio je svoj odlazak iz Partizana.

Mačvan je po završetku meča govorio u oproštajnom tonu, zahvalio se svima u košarkaškom klubu Partizan i poručio da je ovo dobra škola za one koji ostaju u crno-belom, ali i za one koji odlaze, među koje je svrstao i sebe.

Zahvalio bih se svima sa kojima sam imao prilike da radim, igračima i članovima stručnog štaba. Neke utakmice smo igrali dobro, ali nismo bili konstantni. Ovo je dobra škola za mlade igrače koji ostaju u klubu, ali i za nas koji odlazimo – istakao je posle meča najbolji strelac finala.

Mačvan je bio najagilniji u timu Partizana tokom cele serije, pa i sezone, ali ovaj tim Zvezde jednostavno je bio prejak za crno-bele.

Čestitam Zvezdi titulu. Odigrali smo bolje druga dva nego početni meč u seriji, ali nismo uspeli da dođemo makar do jednog trijumfa. Crveno-beli su bili konstantni tokom cele sezone, bez oscilacija, igrali su TOP 16 faze Evrolige… Nema šta da se priča – iskren je bio Milan Mačvan.

Crvena zvezda je slavila sa 3:0 u finalnoj seriji i tako osvojila titulu šampiona Srbije posle 17 godina posta. Ovde pogledajte fotogaleriju iz Pionira.

0
0

7 Komentara

    • Taj film nećeš gledati… Nudila je pudla većini Partizanovih igrača gomilu novca u zadnje tri godine, ali ga je poduvao svaki put… Jbg, neki ljudi se jednostavno ne prodaju i to je to… Znam da je ćoravi navikao da kupuje sve od igrača, preko funkcionera pa do navijača, i sada ne može da ukapira da neke ljude jednostavno ne može kupiti… A frlja se novcem što bi rekli „k’o da nije njegov“! Mora da ga potroši dok ga ne šutnu iza rešetaka…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter