0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Dvojica su pod znakom pitanja, ali nadam se pobedi i da će Srbija dobiti novog prvaka!

Objavljeno: 11.06.15 u 15:01

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje tešku i neizvesnu finalnu seriju plej-ofa Superlige protiv Partizana.  

– Počinje završnica četvrtog takmičenja i ulazak u sam kraj naporne sezone. Igramo sutra 78. duel ove sezone, a 10. protiv Partizana, jedinog prvaka Srbije. Imamo veliki respekt prema njegovim rezultatima poslednjih godina i verujem da će serija biti interesantna. Moramo biti jako dobri kako bismo ostvarili ono što dugo čekamo – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani „Pionir“.

Prema njegovim rečima zbog povreda neizvestan je nastup Bobana Marjanovića i Stefana Jovića.

– Posle ABA lige i velike potrošnje igrali smo u jakom ritmu na dva-tri dana. Pokušavali smo da iz toga izađemo najmanje ranjivi, ali situacija nije takva. Marjanović se povredio protiv Mege, Jović ima bolove i treniraće večeras pa ćemo videti.

Crnogorski stručnjak kazao je da je ekipa veoma motivisana kako bi sezonu zaokružila na najbolji mogući način – titulom ABA lige, Superlige i Kupa Srbije, ali i učešćem u Top16 fazi Evrolige.

– Očekujem da će biti lep ambijent i da se neće pričati o sudijama kao ranijih godina, već o lepim potezima.

Radonjić je rekao da je rezultati crveno-belih ove sezone ukazuju da su favoriti, ali da povrede remete planove tima.

– U punom sastavu pobeđivali smo i jači Partizan. Oni su spremni da odbrane titulu, imaju samo tri igrača u timu koja nisu osvajala titulu i neće biti lako – zaključio je Radonjić. 

Podsetite se šta je na konferenciji za medije rekao Duško Vujošević.

Prva utakmica finala plej-ofa igra se sutra od 21 sat, a domaćin je Crvena zvezda. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter