0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PLEJ-OF: Partizan rutinski do prve pobede protiv Metalca (FOTO)

Objavljeno: 07.06.15 u 21:41

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu u polufinalnom dvoboju plej-ofa Košarkaške lige Srbije pošto su pred oko dve hiljade navijača u Pioniru savladali valjevski Metalac sa 86:66 (31:20, 15:8, 22:15, 18:23).

Pitanje pobednika praktično je rešeno već u prvih 10 minuta kada je domaći tim „utrpao“ čak 31 poen u koš gostiju primivši pri tome 20. Druga deonica je bila sušta suprotnost pošto su dominirale odbrane, ali se čak i u takvom načinu igre bolje snašao Partizan koji je na poluvreme odneo čak 18 poena viška.

U trećoj deonici razlika je narasla na maksimalnih +25, pa je preostalo da još uvek aktuelni šampion Srbije rutinski privede meč kraju. Ono što je zanimljivo je da se u listu strelaca upisalo svih 12 igrača domaćeg tima pošto je u poslednjem napadu pogodio i mladi Miloš Glišić koji je odigrao sedam i po minuta.

U tim se posle kraće pauze vratio kapiten Dragan Milosavljević, koji je odigrao skoro 20 minuta, dok je Edo Murić meč posmatrao iz zanimljive pozicije pošto je za njega sezona završena zbog povrede.

Andrić je sa 19 poena bio najefikasniji (5/8 trojke), a pratili su ga Milutinov i Mačvan sa po 16 odnosno Pavlović sa 11. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Malešević sa 19 i Majstorović sa 10 poena.

Drugi meč serije na programu je u utorak od 18 sati u Valjevu.

Košarkaška vest koja je stigla večeras i koja je zabrinula sve u Srbiji je da bi naša selekcija mogla da bude eliminisana sa Eurobasketa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter