14
Košarka

IZAŠLO NA VIDELO: Evo zbog čega je KK Partizan supendovan

Objavljeno: 01.05.15 u 10:10

Odlukom Košarkaškog saveza Srbije, ekipa Partizana neće moći da nastavi takmičenje u domaćem šampionatu.

Ne, barem u terminu u kojem su planirali i u kojem je bilo zakazano.

Kako saznaje portal Mondo, suspenzija je usledila zbog finasijskih problema kluba i zbog velikih dugovanja.

– Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduje se ekipa KK Partizan NIS (član 67. Propozicija takmičenja) i neće imati pravo nastupa u 3. kolu Superlige, ukoliko do tada ne izmiri dospelu obavezu – piše u saopštenju KLS.

Direktor Košarkaške lige SrbijeLeon Deleon precizirao je da je kazna izrečena jer klub iz Humske nije izmirio obaveze zbog incidenata na prvoj utakmici prošlosezonskog finala plej-ofa.

– To su dospele obaveze od prošlogodišnjih kazni u finalu plej-ofa. Jednostavno, došao je rok da se to plati –  objasnio je Deleon.

hotsport.rs

0
0

14 Komentara

  1. Ala se ovi zvezdasi loze pa Partizan je najbolje Sportsko drustvo poslednjih 20 godina.Kad Partizan uzme prvenstvo u fudbalu a zvezdasi se vade a prvaci 91 vi nikad itd.Kad zvezda osvoji ABA ligu prvi put u zivotu,nakon 13 godina frustracija to je slavlje kao da su postali prvaci Evrope.A Partizan je bio prvak Evrope u Instanbulu 1992 ali se nikad ne poziva na uspehe pre 23 godina vec dominira godinama…Sad tisincina zvezdasi dok ne budete prvaci i Evrope i 13 godina zaredom osvojite titulu e onda mozete da prkosite instituciji…

    0
    0
    Odgovori
  2. ajde sada jedna fuzija sa kaludjericom hahahahhahaha.jos malo i onaj vas fudbalski klub ode u aut grrrrrrrrrrrrrrrrr

    0
    0
    Odgovori
  3. Jebem ti ja kosarkaski savez kad se jedan od glanih ljudi zove Leon Deleon…koga bre vi ubacujete u savez, djilas i ostale probisvete i retarde…e jebem te drzavo i savezu!!!! terajte se svi u tri lepe mater vam jebe, dupe vam za pare zinulo… PARTIZAN IZNAD SVIH

    0
    0
    Odgovori
    • Taman si anonimus. Da nam je drzava davala 13 godina ne bi Partizan godinama u svakoj sezoni pravio novi tim i ne bi svake godine kosarkasi iz SAD odlazili nakon jedne sezone. Haus, Dzavai, Kamings, Mekeleb, Roberts. Zvezda je dobila 5,7 miliona i dvije godine igrala u istom timu. Vucic finansira iz kase drzavnih obveznika.

      0
      0
      Odgovori
  4. kako vas bre vise nije sramota ……..pa zvezdu ste trebali da ugaasite zauvek ,ona 100 godine u blokadu i nikom nista e moja zemljo………….sta se sve radi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter