9
Košarka

NOVI PROBLEM ZA ŠAMPIONA: KK Partizan možda neće igrati meč sa FMP-om?!

Objavljeno: 30.04.15 u 16:00

Novi problem za Košarkaši klub Partizan. Tek što se reši jedan, ako se reši ili je rešenje na vidiku, pojavi se neki novi.. Čelnici domaće lige suspendovali su crno-bele, koji neće moći da nastave takmičenje ukoliko ne isplate obaveze!

– Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduje se ekipa KK Partizan (član 67 Propozicija takmičenja) i neće imati pravo nastupa u trećem kolu Superlige, ukoliko do tada ne izmiri dospelu obavezu – piše u saopštenju KLS.

Partizan bi 6. maja trebalo da gostuje FMP-u, ukoliko izmiru obaveze…

hotsport.rs       

 

 

0
0

9 Komentara

  1. Je.i magare dok je u blatu ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Posteni ste kao i vas mentor, ali kapiram komentare, ipak ja kao grobar moram da naucim da tugujem posto 15 godina nisam imao priliku za to……. KOMPLEKSI SU CUDO

      0
      0
      Odgovori
  2. Prizrenac.Yvoj klub je odavno pod katancem.pa se plasim da nisi u poziciji da se oglssis.Nece ti doveka biti ove bolesno iskompleksirane ciganske vlasti koja van yerena pokusava da ugasi nas najveci nwktrofejniji najbolji.prvog sampiona evrolige.Nikad neces biti mesto.uvek ces biti malinkomplekas iz zeleznika

    0
    0
    Odgovori
  3. Taj zli antisrpski, nesportski i nebitni klub? Sreta sto nisu neka druga vremena pa po kratkom postupku. Treba zabraniti taj opaki klub i uhapsiri ave ko navija za Partizan. Da bi Srbija zivela bolje zatrti Partizan i sve vezano za njega. Malo ga preteraste, ali ipak drzava pomaze sve podjednako.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta je to ,,najsrpskiji klub“?
      Koji klub je najgrckiji?
      Najbugarskiji?
      Najnemackiji?
      Ajde za nas da naprave Jasenovac II, vodjen Bogdanovim, tako je najbolje po tebi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter