0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAVET LEGENDE: Da bi pobedila, Zvezda mora da…

Objavljeno: 30.04.15 u 19:24

Crvemoj zvezdi nedostaje jedna pobeda ne bi li osvojila šampionski oresten i ABA ligu. Sinoć je poražena od Cedevite, ali već večeras ima priliku za popravni.

Legenda crveno-belih Igor Rakočević im je udelio mali savet.
– Ako želi da ostvari bolji rezultat Zvezda mora da igra mnogo agresivnije na obe polovine terena, mora da povrati napadački instikt koji je ekipu krasio tokom prve dve utakmice, kada su Dženkins, Kalinić i Mitrović predvodili ekipu. Jasno je i da igrači moraju da budu mnogo opušteniji i slobodniji u igri, sa većim napadačkim arsenalom, posebno u šutu za tri poena. Što se odbrane tiče moraju da zatvore reket po svaku cenu i da ne dozvole veliki broj ofanzivnih skokova protivničkih košarkaša. To je Zvezdin put do uspeha – rekao je Rakočević za Mocartsport.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa Jadranske lige na programu je već večeras, a utakmica se igra od 20.30 u Domu sportova u Zagrebu. Podsetite se i šta se sinoć dešavalo…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter