0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Podela prstenja, dodela pehara, slavlje, borba na terenu…

Objavljeno: 30.04.15 u 23:16

Košarkaški klub Crvena zvezda je tek iz 13. pokušaja uspeo da osvoji trofej u regionalnom takmičenju i to tek nakon što je u ovo takmičenje uveden plej-of umesto Fajnal-fora.

Crveno-beli su najpre u polufinalu savladali Partizan sa 3:1, da bi u finalu istim rezultatom u seriji bili bolji od Cedevite. Naši fotoreporteri su bili prisutni i u Zagrebu, a delić atmosfere sa četvrtog meča i slavlja posle utakmice možete da vidite kroz njihove fotografije sa lica mesta.

Pročitejte izjavu trenera Dejana Radonjića datu neposredno po okončanju četvrtog meča, a pogledajte i video snimak slavlja sa terena hale Doma sportova u Zagrebu.

Crvena zvezda je ove sezone već došla do dva trofeja, osvojila je Kup Radivoja Koraća i ABA ligu, a da bi kompletirala riznicu neophodno joj je da osvoji i domaći šampionat, a na tom putu će joj najveća prepreka biti Partizan ukoliko do nastavka prvenstva reguliše dugove prema Košarkaškoj ligi Srbije zbog kojih je suspendovan do daljnjeg.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter