5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOMBA: Partizan raskida ugovor sa Akojonom!? (ANKETA)

Objavljeno: 23.04.15 u 13:11

Košarkaški klub Partizan blizu je rastanka sa američkim plejmejkerom Džošom Akojonom. 

Kako nezvanično prenosi B 92, do raskida ugovora moglo bi da dođe danas ili u petak. 

Akojon je u redove Partizana stigao pre mesec i po dana, kada je najavljivan kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja. 

Akojon je na šest utakmica u ABA ligi prosečno beležio 10,5 poena i po 1,5 asistenciju i skok po utakmici.  

On se posle bledog izdanja u polufinalnoj seriji protiv Crvene zvezde izvinio zbog povrede koja ga je sprečila da pokaže sve što zna.

Podsetimo, Partizan je prošle nedelje ispao iz polufinala ABA lige, a prema svemu sudeći, Amerikanac neće biti potreban Dušku Vujoševiću u nastavku borbe za titulu u Superligi Srbije. 

Da li je Partizanu potreban Džoš Akojon u nastavku sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Ovaj potez je i očekivan… Obzirom na finansijsko stanje u klubu nije bilo poente zadržavati ga. EL je ispuštena, dok domaće prvenstvo ne donosi ništa sem prestiža… Dakle, nema se novaca… Sa druge strane Džoš se nije privikao na našu ligu (nije imao ni vremena), a teško da bi se privikao i u narednih mesec dana, tako da je po meni ovo i bilo jedino logično rešenje…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma koliko neodobravao duskovo ponasanje ipak postize sjajne rezultate,ali njemu ne trebaju amerikanci koji misle da su izmislili kosarku vec mladi klinci iz evrope kojima ako ne uspe recima…samarima moze da objasni sta hoce…i to daje rezultate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter