2
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

BIĆE OVO STRAŠNO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Akojon već demonstrira silu

Objavljeno: 15.03.15 u 17:51

Najnovije pojačanje Partizana, Džoš Akojon, debitovao je za crno-bele u 25. kolu ABA lige, u kojem Vujoševićeva četa igra sa Zadrom.

Debi iz snova. Već iz prvog pokušaja Akojon je pogodio trojku, a prvo poluvreme završio je kao najefikasniji igrač scno-belih sa 11 poena, i to 3/4 za tri poena, 1/2 za dva, uz jednu asistenciju i dva faula. 

Već se vidi da je Partizan u njemu dobio veliko pojačanje. Podsetite se šta je Džoš rekao o Grobarima i koji su mu ciljevi i ko mu je pričao o Partizanu.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Očigledno da je Ajkon odličan šuter i da će biti veliko pojačanje za Partizan ali koliko sam mogao videti iz utakmice sa Zadrom dosta je slabiji u odbranbenim zadacima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Akojon je podigao vrednost čitave ekipe i to je za sada njegova najveća vrednost,protiv Budućnost u Podgorici će biti prva prava utakmoca pod pritiskom na gostujućem terenu i tu treba da u toj jednoj utakmici pokaže svoje vrline ali vodi se da je vanseriski igrač.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter