14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SOJIĆ: Nekoliko Zvezdaša u hali su kao pun ‘Pionir’ Grobara!

Objavljeno: 21.04.15 u 20:00

Mečeve „večitih rivala“ u polufinalu ABA lige pratila je ogromna tenzija, pobednik ide u Evroligu, a sve je kulminiralo incidentom između trenera Partizana Duška Vujoševića i navijača Zvezde, ispostavilo se se i člana Skupštine KK Crvena zvezda Telekom, Stevana Sojića.

Portal Mondo.rs je na stadionu „Rajko Mitić“ razgovarao sa Sojićem, koji je pojasnio otkud on u dvorani „Pionir“ na obe utakmice u kojima je Partizan bio domaćin.

– Kada je odlučeno da se polufinalna serija igra bez gostujućih navijača obećao sam našim igračima da će svakako imati podršku, a nekoliko zvezdaša su dovoljni kao puna hala partizanovaca. Dva dana pred treću utakmicu bio sam sa igračima na Marakani, u Zvezdinom muzeju i prodavnici i tom prilikom su istakli da im je žao što neće imati podršku navijača sa tribina. Tada sam im obećao da ćemo biti uz njih uvek, posebno u istorijskim utakmicama, poput ovih sada – rekao je Sojić.

O incidentu sa Vujoševićem nije želeo da priča.

– Ne bih to komentarisao- rekao je Sojić.

Kakva kazna može da zadesi stratega Partizana, ali i Sojića, pročitajte OVDE.

hotsport.rs       

 

0
0

14 Komentara

  1. 1. Навијачи овог клуба ,који год да је,бојкотују аба лигу(званично). То се зове лицемерје.
    2. Већ си попио једне батине због тога што се правиш паметан .

    0
    0
    Odgovori
  2. da niste zalosni …bili bi smesni !!! sve dok vam sede vasi ljudi u NEMANJINOJ ulici, mogu i ovi sa slike da budu prisutni ( onako kako ste trazili ili radili sa zandarmerijom…) samo vam fali idejni vodja covic . slika da se popuni… da ispadne kao da su GROBARI napunili pionir. DZABA VAM SVE OVO STO URADISTE … I NACIN KAKO TO RADITE … KAD STE MALI KLUB U SVAKOM POGLEDU … kao zamrznuti pa uspavani ili kao MUTANT od FMP-a iz zeleznika . ostace zapisano zauvek da ste na PREVARU … uz manipulacije , lazi i pljacku naroda , promenili IME i ADRESU i da se evropa pita : KO SU SAD PA OVI…??? mediji po Srbiji o vama mogu bajke da pisu, narod da lazu … ALI … svet i evropa zna ko je ko… a i u srpskoj-sportskoj istoriji sve je zapisano … vas imidz je prepoznatljiv odavno…sa novim a mozda i starim ljudima u NEMANJINOJ ulici saznace se sve o: ideologu – pratiocima i oni koji sve to podrzase … radi licnih interesa … a sve na i o grbaci PONIZENOG i OPLJACKANOG naroda … bice da si-ste u pravu da vas nekoliko pancera, panterea, cigana, delija … ko ce znati kako se zovete i za koji klub navijate ??? isto kao kad GROBARI napune pionir samo po jednom primeru : PREVARE i PLJACKE . TU VAM RAVNIH NEMA NA OVIM PROSTORIMA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Не разумем сада ово никако, када дођу Звездине вође на утакмице ФМП у гостима против Партизана, то није проблем, а када би дошли на прве две утакмице Кими, Раде, Шуле, онда би им сигурно то било проблем -.-“ КОЈИ СТЕ ВИ ЛИЦЕМЕРИ И КОМПЛЕКСАШИ, ПА ТО НИЈЕ НОРМАЛНО, ВИ СТЕ БОЛЕСНИ!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter