12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE TVRDE: Vujošević je napao člana Skupštine kluba!

Objavljeno: 20.04.15 u 14:22

Iz KK Crvena zvezda poručili su da je čovek koji se sukobio sa Duškom Vujoševićem u hodniku hale Pionir član Skupštine kluba. 

Posle velikog trijumfa crveno-belih u hodniku dvorane Pionir došlo je do manjeg incidenta i sukoba trenera Partizana Duška Vujoševića i člana Zvezdine uprave koji je bio prisutan na utakmici.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, kako bi se sprečile bilo kakve dalje manipulacije i proturanje poluinformacija, povodom celog slučaja oglasio se Miloš Ninković, predsednik KK Crvena zvezda Telekom:

– Čovek koga mediji danas dovode u vezu sa nemilim događajem u hodniku Pionira i na koga je nasrnuo Duško Vujošević je Stevan Sojić, član Skupštine KK Crvena zvezda, a na tu funkciju je izabran još 12.08.2011. godine.Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba – pojasnio je Ninković i potom dodao:

– Da li svi treba da se ponašamo kao što je to radio sudija Marko Juras kada ga Vujošević šamarao, a onda mu se ovaj arbitar izvinjivao preko medija? E pa, Duško Vujošević to neće doživeti ni od koga iz Crvene zvezde. Na dalje mahinacije i manipulacije u medijama preko kojih se vrše pokušaju da se skrene tema sa velike pobede i sportskog uspeha koji su igrači i članovi stručnog štaba časno izborili na terenu, Crvena zvezda se više neće oglašavati. Svu svoju snagu i energiju usmerićemo u nameri da osvojimo šampionski prsten ABA lige – zaključio je Ninković. 

Podsetimo, o svemu ovome govorio je i trener Duško Vujošević na konferenciji za medije.

hotsport.rs

0
0

12 Komentara

  1. Gepekovali,samarali,pretili sudijama i njihovim porodicama,Boki i Ivica trpali pare u dzepove,nikom racune nisu polagali,devedesetih u vreme kada su ljudi gladovali oni prave Zemunelo,a sada pricaju o nekom postenju!!!Tolike godine igrati evroligu,toliko igraca su prodali i sada godpoda nemaju para,imali bi i vise nego dovoljno da nisu marisali!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. pogledaj dobro sliku … sve sam posten , obrazovan svet … samo im na slici fali covic da upotpuni tu sliku , da je to kosarkaski svet zvezde iz beogradskog predgradja-zeleznika . svaki komentar na tu temu vise potreban nije … sve je sama laz, prevara i pljacka …to im je imidz , znak prepoznavanja uz ono, promena imena i adrese .

    0
    0
    Odgovori
  3. moj mali mrave treba da imas vise postovanja prema coveku koji je nekad vodio tvoj klub koji vise ne postoji,a koji vas uredno ……… zadovoljava 14 godina!

    0
    0
    Odgovori
  4. E moja zvezdo,volim te kao ni jedan drugi clan tvoje skupstine,svaku tekmu gledamo prelazeci 300 km u oba pravca cerka,sin i ja,uvek -100eura + 3 sezonske a ti takve u skupstinu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba – pojasnio je Ninković .Član rukovodstva kog kluba i zašto mora da naglasi nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak?Jel Bogdanov osudjivan za sva krivična dela ili samo za neka?Smešni ste i vi i vaši članovi rukovodstva kluba.Gde dečko radi ,čime se bavi kao svršeni student i čime je zaslužio tu čast?Imovinsku kartu malo pročešljajte pa se onda javite.

    0
    0
    Odgovori
  6. Znaci imao je prava da bude sa ekipom… A to sto je doslo do napada od strane trenera domace ekipe to je jer neki ne umeju da istrpe poraz casno i da priznaju da je bolji pobedio… Toliko…

    0
    0
    Odgovori
  7. Clan Skupstine ne bi trebao da koristi recnik „Ala k….“ i samim tim smesno izaziva i kreira incidentnu situaciju… Tako da, to sto je vama indijanac u Skupstini vasa stvar… Ali ovo mazanje ociju javnosti ne prolazi…

    0
    0
    Odgovori
    • Svako ko ima oci moze da vidi na snimku da covjek prica na telefon dok ga svinja debela “junacki“ udara s ledja. Ne znam samo kako neko ko prica na telefon s bilo kim moze da koristi ruzne rijeci prema nekome drugom. Pa cak i da ih koristi je li to razlog za udarac u glavu s ledja, pa jos pred kamerama? Debeli krmak navlaci mrznju na sebe, svojim izjavama, ponasanjem, nesportskim potezima na terenu i van njega, a bolestan je covjek i u godinama. Mislim da nece biti nista cudno ukoliko ga neki mladi huligan u narednim danima presretne na ulici i unakazi ionako ruznu njusku crnogorske seljacine. Uzgred cestitam vam 3. poziciju i plasman u kako vi volite da kazete cipiripi kup. Nadam se da cete ove godine uspjeti makar da prodjete prvu grpu i da ne obrukate veliku srpsku kosarku gubeci od nizerazrednih ekipa kao u prethodnoj, tj ovoj sezoni.

      0
      0
      Odgovori
  8. I ovo ce proci, ali vam nikada necemo zaboraviti. Ali kada doce vreme posle Vucica,Covica,i ostalih moralnih velicina koji svoju nesrecu uzrokovanu sportskim porazima na terenu na sve prljave nacine unistavaju KK PARTIZAN. To vreme ce uskoro doci. A onda BETON. NE ZABORAVI NIKAD.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter