2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DANGUBIĆ, DŽENKINS, KALINIĆ: Maestralni potezi koji su vodili Zvezdu do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.15 u 00:44

Polako se sumiraju utisci sa prve utakmice polufinalne plej-of serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana koju je večeras domaći tim dobio sa 73:64. Već ste mogli da vidite našu fotogaleriju iz Pionira, a sada vam pružamo uvid u momente koji su vodili Crvenu zvezdu do vođstva od 1:0 u ovoj seriji.

Crvena zvezda je povela vrlo brzo, a onda je Nemanja Dangubić imao važnu rolu u održavanju te prednosti. Prvo je pogodio trojku, a zatim i prošao čuvara Pavlovića na prvom koraku i vrlo autoritativno zakucao.

Najefikasniji u Zvezdinoj pobedi bio je Čarls Dženkins, koji je sa 19 poena, od kojih nekoliko veoma značajnih, podizao crveno-belu publiku na noge.

Postigao je 13 poena, imao je četiri asistencije, tri skoka i čak četiri blokade. Nikola Kalinić jedan je od najstandardnijih košarkaša u timu Dejana Radonjić, a večeras je bio, sasvim sigurno, ključ Zvezdine pobede. Evo i zašto.

Drugi meč igra se već sutra, na istom mestu, u istom terminu, pred istim navijačima. Videćemo da li i sa istim ishodom. Pita se i Partizan…

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Poučeni iz prethodnih odigranih utakmica, igrači Partizana su se plašili ličnih grešaka! Nisu smeli da ulaze čvršce u odbrani, da ne bi pozavršavali tekmu početkom poslednje četvrtine. Otuda ovakvi potezi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoce li neko da objasni spikeru da su njegovi OEEEEE uzvici kod koseva potpuno nepotrebni i bolno usiljeni? ostavi publiku da se raduje na miru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter