0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Vujoševiću veći problem Budućnost nego sukob sa Pavlovićem

Objavljeno: 20.03.15 u 14:15

Vest o sukobu trenera Partizana Duška Vujoševića i Aleksandra Pavlovića napravila je „pravi zemljotres“, a od konferencije za novinare u hali Pionir se mnogo više očekivalo, a saznalo se – ništa. Sukob nije rešen i odluka se ne zna.

Čini se da je u ovom momentu strategu Partizana veći problem meč sa podgoričkom Budućnosti nego neslaganje sa prvom zvezdom tima. Duško Vujošević je veći deo konferencije za novinare posvetio borbi za drugo mesto u ABA ligi i dvoboju sa najboljim timom Crne Gore u hali Morača u nedelju.

– Budućnost je svakako dobar tim, koji je u toku sezone doveo Kuka, Paunića i Savovića, i time pokazao ozbiljnost. Njihova želja da dođu do Evrolige je potpuno opravdana i ne sumnjam da će uraditi sve što je moguće da dođu do pobede. Zaista razumem njihove ambicije. Nadam se da će na terenu pobediti ekipa koja zasluži, jer je potrebno da rukovodioci ABA lige izdrže pritisak ove utakmice. Tu mislim da niko ne ulazi na teren, da sudije obave svoj posao bez grešaka, da hodnici budu obezbeđeni, a prednost domaćeg terena i ono što i treba da bude – da navija za svoj tim. Jasno je da bi nam pobeda donela lakši nastavak posla u plej-ofu, iako je Cedevita jako ozbiljan tim, jer ni drugo mesto nije garancija za finale. Budućnost je popunjena u svim linijama i to smo najbolje mogli da vidimo u prvom meču u Pioniru, gde su odigrali jedan od svojih najboljih mečeva. Verujem da će publika u dvorani i putem TV ekrana uživati u odbroj košarci i da ćemo mi na kraju da se radujemo, u suprotnom, ići ćemo težim putem – rekao je o duelu sa Podgoričanima, Duško Vujoešvić.

Novinari su „okolnim putem“ pokušali da dođu do odgovora da li će Saša Pavlović biti u timu, to jest pitali su Vujoševića da li će kompletni puovati u glavni grad Crne Gore na šta je on odgovorio:

– To su naše interne stvari, takve stvari pred ovako važne mečeve ne smeju da se otkrivaju pre vremena.

Evo šta je Duško Vujošević rekao o sukobu sa Aleksandrom Pavlovićem.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter