9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Svaki pojedinac mora da pazi da ne uruši klupsku disciplinu!

Objavljeno: 20.03.15 u 13:42

U hali Pionir završena je veoma posećena konferencija za novinare KK Partizan, a navijače crno-belih najviše interesuje epilog slučaja „Saša Pavlović“.

U prvom planu je bila utakmica sa ekipom Budućnosti u Podogorici u borbi za drugo mesto na tabeli ABA lige, ali se trener crno-belih Duško Vujošević osvrnuo i na sukob sa prvom zvezdom tima Sašom Pavlovićem.

– Interna je stvar ono što se desilo sa Pavlovićem. Nije baš za veliku priču. Svaki tim ima neki svoj život i dinamiku, ovakve ili onakve situacije, nije lako voditi ekipu ili biti deo tima. Svako svojom reakcijom mora da vodi računa o tome da ne remeti timski duh i disciplinu – rekao je Vujošević, a preneo Mocartsport.

Ipak, i dalje je neizvesno da li će se Pavlović vratiti u tim. Do sukoba je najverovatnije došlo posle prijateljske utakmice sa Mega Leksom.

– Neki igrači su odigrali loše, mora da se pokazuje spremnost da se dobije. Došlo je do nekih tenzija, videće se kako će to da se reši. Rešiće se sigurno u interesu tima, a šta je interes tima, svako gleda iz svoje perspektive. Ja mislim da je interes da postoji timski duh, da su najbolji igrači primer, da na svakom meču moramo da damo sve od sebe, da se na svakom treningu ponašamo tako – istkao je Vujošević.

Trener Partizana je upitao prisutne medije što se ovolika prašina nije podigla kada je prošle sezone Blejk Šilb napustio Crvenu zvezdu.

– Svako može da napravi grešku, može i da se oprosti, ali ne može da se dozvoli da se to dešava u kontinuitetu. Ali sve je predimenzionirano. Vidim da je velika zabrinutost kada se nešto loše desi. Prema tome… Uradićemo ono što je najbolje za tim. Ne može niko da nam ruši tim, ali svakom može da se oprosti greška. Niko nije stalno u pravu – rekao je Vujošević i dodao:

Ne sećam se da ste se skupili u ovolikom broju kada je Šilb eliminisan a plaćen 900.000 dolara.

hotsport.rs  

0
0

9 Komentara

  1. Pisete o njemu da je iskompleksiran i bolestan ali on je covek koji vas je u protekle 13-14godine naterao da zestoko patite SASA OSTANI!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Recimo prsten NBA lige… Jest da to nije nešto veliko, kao naprimer vaš kup Srbije, ali je ipak kakav-takav trofej…

      0
      0
      Odgovori
  2. Sasa ce da igra 100% u pitanju je covjek sa velikim egom sto je negdje i normalno posle 10 sezona u NBA a sa druge strane je covjek koji je osvoji bezbroj titula tako da je i to nedje normalno imate takvih primjera u sportu koliko hocete

    1
    0
    Odgovori
  3. A da li može da prodje konferencija za novinara da nespomonjes C.Z.
    Kakav manipulator ,opet zamena teza…..Bruka ….od čoveka

    0
    0
    Odgovori
  4. U trenucima kad mu se tim raspada, kad mu najbolji igrač najavljuje odlazak, kad mu drugi igrači ne dolaze na treninge – on priča o Zvezdi!!! Pa šta je ovo ako nije kompleks I bolest…?!

    0
    0
    Odgovori
    • Ok, kapiram ja da ste tek počeli da pratite košarku, da vam je sve novo i da ne znate još šta je šta u ovom sportu… Kapiram da si negde i pročitao termin „kompleks“, pa se sada frljaš s’ njim k’o seoska mlada… Kad već nisi učen, proguglaj malo i informiši se šta je to što pominješ… Ukoliko nije previše složeno za tebe, shvatićeš da za komplekse moraš imati razlog i osećaj manje vrednosti, tj. manje uspešnosti… U ovoj situaciji gde je CZ na ledu, navijaš za mali klub iz Železnika bez trofeja, evidentni su isti ti kompleksi ali na tvojoj strani. Čak i da se pripoji kompletna istorija pokojne CZ malom fmp-u, nije ni do članka Partizanu… Stoga je računica jasna… Voleo bih da mogu da ti kažem da će to proći, ali avaj… Neće… Boleće i više…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter