6
AdmiralBet ABA Liga

VEĆ POZNATA MOGUĆA POJAČANJA: Od ‘Pekmenove’ pomoći Partizan dovodi veliko plejmejkersko ime!?

Objavljeno: 05.01.15 u 17:44

Nakon vesti da će bivši igrač crno-belih Nikola Peković finansijski pomoći svom klubu, pojavila su se i imena potencijalnih pojačanja na poziciji plejmejkera.

Prema nezvaničnim informacijama koje kruže, prethodnih dana Partizanu su ponuđeni Džamont GordonDoron Perkins.

Gordon i Vujošević sarađivali su u sezoni 2010/2011, kada je trener Partizana predvodio moskovski CSKA. Gordon ima 27 godina, a u karijeri je još nastupao za Fortitudo, Cibonu i Galatasaraj, a trenutno je bez kluba.

Takođe, Gordon je poznat Partizanu pošto je igrao čuveno finale Jadranske lige 2010. godine, kada je Dušan Kecman doneo trofej trojkom sa čitavog terena.

Perkins (32) od pre tri nedelje je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Laboral Kućom.

On je tokom karijere igrao za japansku Tojotu, nemački Oldenburg, belgijski Bri, Makabi Haifu, Makabi Tel Aviv, italijansku Kantu, ukrajinski Donjeck, kineski Fošan, Olimpijakos i Bešiktaš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Kanta vas jebala 13 godina sine moj balavi, i tek ce da vas jebe!!! Povukao si Boga z amuda sto ste u EL, samo razmisli malo, nemoj biti patofna ciganska, kad si samo ciganin, dovoljno je!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter