16
AdmiralBet ABA Liga

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOŽE DA PRESTANE: NBA zvezda Partizana uplаćuje novac na klupski račun!

Objavljeno: 05.01.15 u 10:40

Za vreme dok je izrastao u jednog od najboljih evropskih igrača, crnogorski centar je, iz nedelje u nedelju slušao sa tribina kako Grobari pred start svakog meča pevaju: „Ljubav prema klubu, ne može da prestane“

Danas je Nikola Peković jedan od najboljih centara ne samo u Evropi, već i u NBA ligi. Igrajući više nego dobro za ekipu Minesote, sebi je osigurao višemilionski ugovor koji će mu za četiri sezone doneti zaradu od oko 48 miliona dolara.

Za to vreme, kao što je poznato, klub koji najznačajniji što je Nikola Peković danas postao „Pekmen“, kako ga komentatori u NBA ligi nazivaju, nalazi se u najtežim trenucima u svojoj istoriji.

Trener Duško Vujošević iz nedelje u nedelju na konferencijama priča o tome kako se katanac sprema jedinom šampionu u istoriji Srbije.

Kako prenose „Naše novine“, upravo to je razlog zbog kojeg je snažni Pek odlučio da pokaže svoju nežnu stranu.

Naime, Peković je odlučio da uplati određenu sumu novca na račun Partizana kako bi se skunula blokada klupskog računa BAT-a koja je nastala zbog tužbe Dejana Muslija.

Da Peković prema Partizanu gaji bezuslovnu ljubav, pokazivao je i ranije, pošto je lok-aut u NBA ligi iskoristio da se vrati u Partizan i da tada pomogne klubu da dođe do Top16 faze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. Dajte broj racuna pa nek uplati ko koliko moze od 500€£$ pa do 50DIN, da pomognemo, a za ove sto smatraju da pojedinci kradu ne mogu oni pokrasti sve, jeste da im je obraz debeo ko opanak, al ne mogu da pokradu sve…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Pekovicu i dabogda imao 5 puta više nego sada. I neka ti pljunu pod prozor oni sto te prozivaju kako lumpujes i sa kim se druzis. I treba i da lumpujes i da uzivas i da se druzis sa kim si se i druzio. Svaka cadt

    0
    0
    Odgovori
  3. Човек величина. Помаже у задњем тренутку. Дугорочно мора се наћи неко решење. Не Ђоковић Партизан створио од њега тенисера бр. 1 а он и не помиње Партизан а камоли да понуди неки динар јер има.

    0
    0
    Odgovori
  4. Човек величина. Помаже у задњем тренутку. Дугорочно мора се наћи неко решење.

    0
    0
    Odgovori
  5. zbog šuge od musavoga i pojedinih bat nam blokira račune eto nam grobari našeg musavoga koga smo dizali u nebesa čovek koji veze s vbezom nema

    0
    0
    Odgovori
  6. Jedan je Pekmen, veliki covjek!
    A ja misli da bi i uprava malo trebala da povede racuna o novcu, gdje je novac od titula svih ovih godina…,gdje…???
    A ne posle da se zale na Kecmana i Muslija koji trazr svoju sicu, jbg ljudi od toga zive, i imaju pravo…

    0
    0
    Odgovori
    • Koji bre novac od titula dete, nemoj da si smesan, koji novac, koliko se dobija za titulu Srbije, 50 soma € bese, gde ce to pre da ode???

      0
      0
      Odgovori
  7. Kapa dole, velicino….ne mogu da budem neiskren, ali sebi ne mogu oprostiti sto sam sa negodovanjem gledao tvoje gostovanje u areni sa Panatanaikosom, pokazao si posle dve godine ko si i sta si kad si dosao da pomognes svom klubu za vreme NBA strajka, i tada me je grizla savest, a sad tek da ne pricam, oprosti mi legendo….Ovim potezom si sebe svrstao u prvog viteza reda Partizana(neka me niko ne shvati pogresno), zasluzio da se dres sa tvojim brojem povuce, ali i dao si domaci zadatak svima ne kako da pomognu svom klubu vec na koji nacin se on voli, tvoja ljubav se iskazuje ovog puta kroz finansije, međutim tako ce ovaj potez gledati samo oni koji misle da su finansije nacin da se nesto napravi i da se uspeh postize “finansijskim injekcijama“, ne govorim ovde samo o ljubavi jednog igraca Partizana prema svom klubu, vec kako svaki igrac koji dostigne vrh svoje profesije treba da se seća odakle je krenuo i da bez tog kluba ne bi bio ono sto jeste, navijaci Partizana ce razumeti ovakav odnos bivseg igraca(bar se nadam da je tako), navijaci drugih klubova verovatno/mozda, ali igraci bilo kog kluba treba da se zapitaju odakle je poceo njihov put i da koliko su u mogucnosti pomognu “jednom timu“ kad se nalazi u najtezoj situaciji u istoriji, kad je pod blokadom, kad je izvesna samo neizvesnost….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter