0
Evroliga

FOTO: Twitter

MICIĆ PRESKAČE ZVEZDU: Turci desetkovani stižu u Beograd na megdan crveno-belima

Objavljeno: 25.11.20 u 11:13

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Efes u meču Evrolige, a turski klub pred dolazak u Beogra suočen je sa velikim kadrovskim problemima.

Povrede, virus i obaveze prema reprezentaciji desetkovale su ekipu Ergina Atamana.

Kada su povređeni igrači u pitanju, na ‘bolovanju’ su trenutno Vasilije Micić, Rodrigo Buboa, Brajant Danston i Tibor Plajs.

Takođe, turski klub je objavio i da su četiri člana tima bila pozitivna na korona virus, ali još uvek nije poznato da li je reč o igračima ili članovima stručnog štaba.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ SAGE, ODJEKNULA NBA BOMBA: Bogdan Bogdanović konačno ima novi klub!

Pored toga, pet prvotimaca (Larkin, Tunčer, Balaj, Šanil i Gećim) ne trenira sa timom zbog obaveza u reprezentaciji Turske.

Samo dva dana pred duel sa Zvezdom Efes je imao pet igrača na treningu, a u dogovoru sa tamošnjim Savezom pomenuti igrači će doći u Beograd da odigraju meč, jer turski tim nema dovoljno prvotimaca za utakmicu.

Kada je stanje na tabeli u pitanju, Crvena zvezda je na 12. poziciji sa učinkom od četiri pobede i šest poraza, dok turski klub ima pet trijumfa i četiri poraza i nalazi se na 8. mestu na tabeli.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter