0
Košarka

FOTO: Instagram/printscreen

EMOTIVAN OPROŠTAJ: Nikola Mirotić odao počast preminulom vladiki Amfilohiju (FOTO)

Objavljeno: 31.10.20 u 10:05

Košarkaš Barselone, Nikola Mirotić, oprostio se od preminulog vladike Amfilohija.

Mirotić, koji je rođen u Crnoj Gori, veliki je humanitarni radnik i godinama unazad pomaže srpskom narodu.

Sjajni košarkaš se emotivnim postom na Instagramu oprostio od voljenog poglavara SPC-a u Crnoj Gori, a novu počast ukazao mu je u petak uveče tokom utakmice sa Baskonijom u okviru Evrolige kada je na patikama ispisao emotivnu poruku za vladiku.

 

FOTO: Instagram/printscreen

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutros su se otvorila Nebesa i Carstvo Hristovo postalo bogatije za jednog pravednika. Hrist pred kojim si citavog zivota klecao, uspravio te je i blago ti se nasmijao. Mi, tvoji vojnici smo tuzni, jer nam je rastanak sa tobom pretezak. Jos odzvanja zvuk tvoga glasa i jos se cuju koraci rijeke naroda koja je tobom i na tvoju rijec potekla. Koju si vodio i predvodio nepokolebljivo i hrabro, sa molitvom u srcu. Nisu uspjeli da te slome. Ostao si stijena, vladiko nas dragi, cak i kada su sa svih strana htjeli da te raskomadaju. Da te unize. Da te ismiju. Ostao si svijetao i u mrklom mraku koji su ti pripremili. I iskru zazezenu Hristom, raplamsao si u mnogim srcima. Dovidjenja, dragi vladiko, dovidjenja u Nebeskom Jerusalimu. Bio si smrtan – vise nisi!

A post shared by Nikola Mirotic (@nikolamirotic33) on

FOTO: Instagram/printsreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter