0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

MEGA OSLABLJENA ZBOG VIRUSA PRED DUEL SA EKIPOM SAŠE OBRADOVIĆA: ‘Crvena zvezda je tim sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi’

Objavljeno: 24.10.20 u 15:20

Jedan od derbija kola igraće se u nedelju.

U 12:00h ‘koplja će ukrstiti’ Mega i Crvena zvezda. Ekipa sa  Malog Kalemegdana pruža fenomenalne partije od početka sezone i Megi će biti veoma teško da ostvari pobedu. Na ovu temu govorio je trener Mege Vladimir Jovanović.

-Bez obzira na obaveze u Evroligi i utakmice koje ima, Zvezda jako motivisano ulazi u utakmice ABA lige, tako je bilo protiv Cibone, Borca i Mornara i ja ih takve očekujem i u nedelju. Prvi zahtev koji moramo da ispunimo da bismo igrali sa Zvezdom jednu dobru utakmicu je da im odgovorimo na njihovu fizičku igru, u odbrani i u napadu. Utakmica sama po sebi, s obzirom da je protivnik jako kvalitetan, daje nam šansu da kroz nju napredujemo kao tim i kao pojedinci.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI KOŠARKAŠ JE MVP NEDELJE U EVROLIGI: Sedam pogođenih šuteva za tri poena i utakmica bez izgubljene lopte

Crvena zvezda je tim koji je sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi – istakao je Jovanović za sajt kluba.

Jedan igrač Mege pozitivan je na Covid-19 i nalazi se u karantinu.

FOTO: KK Mega Soccerbet

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter