3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ JE ODUŠEVLJEN NOVIM POJAČANJEM: ‘Oduvek sam ga želeo, O’Brajant može ni iz čega da postigne koš’

Objavljeno: 21.10.20 u 13:21

Trener Crvene zvezde Saša Obradović govorio je o novom pojačanju u timu sa Malog Kalemegdana Džoniju O’Brajantu.

Na Mali Kalemegdan kao poslednje pojačanje stigao je bivši igrač Makabija Džoni O’Brajant.

Obradović ističe da mu se O’Brajant odavno svideo i da se radi o polivalentnom igraču, koji može podjednako dobro da igra na obe centarske pozicije.

Džoni O’Brajant mi se od početka dopao, čak iz vremena dok je igrao u Makabiju. Univerzalan je igrač, polivalentan, može da igra na dve pozicije i takođe taktički je odlično potkovan. Individaulno može mnogo stvari da uradi u napadu, posebno u situacijama kada ekipi ne ide. Kao što je bio slučaj na utakmici sa Žalgirisom, kada nam je trebao igrač koji može ni iz čega da postigne koš, e to je Džoni O’Brajant – ističe Saša Obradović za ‘Sport klub’.

PROČITAJTE JOŠ: GAĆINOVIĆ ‘NAOŠTREN’ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Srpski reprezentativac skicirao Zvezdu na derbiju – zna odakle preti opasnost!

U privikavanju će mu pomoći i član stručnog štaba Crvene zvezde, koji je sa njim već sarađivao.

– Pomoćni trener Bogdan Karaičić je sa njim sarađivao u Lokomotivi i imaju dobar odnos, tako da će mu to olakašti boravak ovde.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. bravo, bravo, … samo da si nam TI i ljudi u i oko vestacke tvorevine-drzavnog projekta zvezde FMPkkcz kao i sa filijalom iz beogradskog pregradja-zeleznik odusevljeni. to vase odusevljenje nacija placa uz sva ponizenja koja nam na terenimai sportskim halama … punih (9) devet godina bez bilo kakvog sportskog uspeha priredjujete … medijski uz sve MANIPULACIJE,LAZI, PREVARE I PLJACKAMA NA TERENU I VAN NJEGA sve za uspeh i srecu nacije pretvarate. ISINA je da postadoste najvece sportsko ZLO koje iko ikad panti sa ovih prostora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter