0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

COVID-19 ODLAŽE JOŠ JEDNU UTAKMICU ABA LIGE: Problemima nema kraja! Dva igrača zaražena virusom!

Objavljeno: 21.10.20 u 21:46

Regionalna košarkaška liga ‘pogođena’ novim poteškoćama.

Iz uprave kluba su potvrdili da su zaražena dva igrača Mornara. Klub iz Bara je nakon poraza od Crvene zvezde putovao u Pariz gde je takođe zabeležio poraz. 

Veći problem od toga jeste COVID-19.

Jedan od njih bio je negativan na redovnom testiranju igrača rađenom uoči odlaska na utakmicu sa Crvenom zvedom u Beogradu.

Na ponovljenom testiranju rađenom u Parizu 19. oktobra, u skladu sa propisima Evrokupa nakon evidentiranja prvog slučaja zaraze, njegov test bio je, međutim, pozitivan. On će zbog toga ostati u hotelskoj izolaciji u Parizu još najmanje sedam dana. Oba igrača osećaju se dobro.

U skladu sa novonastalim okolnostima, KK Mornar Bar je zatražio odlaganje utakmice sa Borcem zakazane za subotu u Čačku, što je od strane ABA lige i odobreno. Novi termin odigravanja utakmice biće naknadno utvrđen – piše u saopštenju kluba iz Crne Gore.

Videćemo kako će se situacija odvijati u narednim danima, ali nema sumnje da virus svaki dan stvara sve veće probleme ekipama širom sveta.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter