0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ NAKON ‘RAZBIJANJA’ MORNARA: Trener crveno-belih otkrio ono što Delije najviše zanima – status Boriše Simanića!

Objavljeno: 19.10.20 u 09:47

Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su još jednu važnu i ubedljivu pobedu u ABA ligi, pošto su u derbiju 3.kola regionalnog takmičenja savladali Mornar iz Bara 93:62 (24:23,22:13,21:11,26:15).

Najefikasniji kod crveno-belih bio je Džordan Lojd sa 16 poena, dok je Davdiovac ubacio 13. Utakmica u Beogradu ostaće upamćena i po povratničkom nastupu Tejlora Ročestija i debiju Emanuela Terija koji su meč završili sa 7 poena i 7 asistencija, odnosno 6 poena i 7 skokova. Tandem Amerikanaca pokazao je da će biti značajna pojačanja crveno-belih u nastavku sezone.

Trener crveno-belih Saša Obradović smatra da je njegova ekipa zaslužila čestitike.

– Zaslužili smo čestitke, iako smo imali sporiji početak i dali smo rivalu neke otvorene šuteve, mislim da se odbrana konsolidovala tokom meča, pogotovo u drugom poluvremenu. Neke pik-en-rol situacije koje su nam stvarale problem smo rešili. Videlo se i da smo dobili dobar kvalitet u Ročestiju i Teriju. Imamo veću dubinu, to nam je malo nedostajalo. Uz celu ekipu koja je dala doprinos, izuzetno sam zadovoljan pobedom. Ne očekujem da ćemo sve vreme biti konstantni. Imaćemo sigurno problema, u stvaranju nove hemije. Ne zato što nisu spremni da sarađuju, već zato što je potrebno vreme. Da se naviknu jedni na druge, da se naviknu na trenera i njegove zahteve. Ali ova grupa ljudi koja je sada na okupu, daje garanciju da će to vremenom biti sve bolje.

PROČITAJTE JOŠ: BORJANOVA IZJAVA ĆE RAZBESNETI GROBARE: Golman crveno-belih poručio – ‘Ukoliko budu želeli da gledaju dominaciju u Evropi, ostavićemo im najbolja mesta’

Kakav je status Simanića, sve se češće pominje njegov odlazak sa Malog Kalemegdana?

– Ako neko danas nije igrao, vrlo važnu utakmicu, ništa ne mora da znači. Najbolji će uvek da igraju. Intenzivno radimo sa svim igračima koji nisu u timu, spremamo ih za bilo koji meč, kao što sam rekao ne samo Boriša, nego Aleksa, Uskoković, sigurno su u sastavu – otkrio je Saša Obradović.

FOTO: KK Crvena zvezda/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter