in , ,

POZNATO JE KADA ĆE SE JARAMAZ I MOZLI VRATITI NA TEREN: Doktor crno-belih otkrio kakvo je stanje povređenih igrača!

Crno-beli nisu ušli u novu sezonu kako su želeli, izabranici Vlade Šćepanovića muče se da uhvate zalet, a to će im dodatno otežati povrede jednih od najboljih košarkaša, Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija.

Doktor Momčilo Jakovljević koji je zadužen da brine o zdravlju košarkaša Partizana, govorio je za klupsku televiziju kakvo je stanje povređenih košarkaša.

– Mozli je nagazio na nogu nekom igraču Uniksa i iskrenuo je, to ne može da se izbegne. A od Jaramaza ste čuli da su dva igrača pala preko njega. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Sinoć je to snimio kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam sinoć i jutros dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips.

Doktor Jakovljević ne može sa sigurnošću da kaže kada će Jaramaz ponovo istrčati na teren.

Otprilike mesec dana, do 36-37 dana – poručio je doktor crno-belih.

Centar Vil Mozli je povredio skočni zglob, a njegov oporavak trajaće još najmanje pola meseca.

– Još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze – dodao je on i poručio:

PROČITAJTE JOŠ: KAKVO JE BILO SUĐENJE NA DERBIJU?: Penal, korner, crveni karton – evo šta o spornim situacijama misli sudijski ekspert!

– Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone.

FOTO: KK Partizan

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

EVO KAKO IZGLEDA NOVA ATP LISTA: Novak ‘krupnim koracima’ gazi ka istoriji – Samprasov rekord je sve bliži!

NAKON PENALA ZA ZVEZDU, CRNO-BELA LOŽA JE ‘GORELA’: Objavljen snimak na kojem se čuju rafalne psovke čelnika Partizana! (VIDEO)