0
AdmiralBet ABA Liga

POLUVREME ZVEZDA – MORNAR: Dvocifrena prednost domaćina, DEBITANTI nose ceo tim!

Objavljeno: 18.10.20 u 20:54

Crveno-beli bolji u prvih dvadeset minuta igre.

U okviru trećeg kola ABA lige večeras KK Crvena Zvezda i KK Mornar igraju meč u hali ‘Aleksandar Nikolić’, bez prisustva publike. 

Obe ekipe su u seriji pobeda i od večerašnjeg meča se mnogo očekuje. Beogradski klub je u prethodnom kolu savlado Borac, dok je Mornar bio bolji od Cibone.

Domaćini se nalaze na trećoj poziciji Jadranske lige, dok su gosti četvrti na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON REMIJA OGLASIO SE I STANKOVIĆ: ‘Nisam zadovoljan bodom! Bili smo bolji u prvih 20 minuta oba dela igre’

Trenutni rezultat je 46:36 u kosti crveno-belih. U drugoj četvrtini su domaćini sitgli do prednosti od više od 10 poena i potpuno su nadigrali Mornar.

Ovo je debi u ovoj sezoni za starog-novog igrača crveno-belih, Tejlora Ročestija, koji je brzo po ulasku ubacio dve trojke i novog centra Emanuela Terija, kom je prvi koš bio zakucavanje jednom rukom.

Igrači koji su najviše doprineli prednosti Crvene zvezde: Hol sa 8 poena, debitanti Ročesti sa 7 i Teri sa 6 poena. Lojd je upisao 5 asistencija i 4 poena.

Najefikasniji u timu Mornara: Džejkob Pulen sa 9 poena  i Keni Gabrijel sa 8.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter