3
AdmiralBet ABA Liga

LUDA ZAVRŠNICA: Trojka Nikolića za pobedu Budućnosti protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.20 u 22:31

Neverovatan finiš utakmice u Beogradu!

Nakon produžetaka pobeda je pripala ekipi iz Podgorice!

Na poluvremenu utakmice prednost je imala ekipe Budućnosti. Do kraja meča je bilo neizvesno. Partizan je pružio bolju igru u nastavku i u jednom trentku stekao prednost. Izgledalo je da će crno-beli stići do pobede, ali Budućnost je dobro odigrala finiš utakmice. Meč je otišao u produžetke. Nastavilo se po istom principu. Rezultat je meč odveo u drugi produžetak. Nakon 50 minuta igre pobedila je ekipa Budućnosti. Neverovatna završnica! Miler-Mekentajer je dao trojku za pobedu na 1,3 sekunde do kraja. Mijović je tražio tajm-aut. Danilo Nikolić se podigao na šut za tri poena i doneo pobedu ekipi iz Crne Gore.

Konačan rezultat utakmice bio je 99:101.

PROČITAJTE JOŠ: ZARADE U SERIJI A: Da li ste očekivali da su ONI najplaćeniji Italijani?

Najefikasniji igrač u redovima crno-belih bio je Ognjen Jaramaz. On je ubacio 24 poena. Pored njega, istakli su se Miler-Mekantajer sa 15, Zagorac sa 12 i Gordić koji je dodao 10 poena.

U ekipi Budućnosti istakao se Džastin Kobs koji je postigao 27 poena. Pratili su ga Nikolić  sa 21  i Apić sa 12 postignutih poena.

https://youtu.be/zXg7SPf0afY

Partizan je sada na skoru od dva poraza, dok su gosti ostvarili maksimalan učinak u dva odigrana kola.

FOTO: KK Partizan

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter