0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE: ‘Izdominirali smo u svim segmentima igre’

Objavljeno: 09.10.20 u 23:44

Zvezda je ubedljivo slavila protiv Baskonije!

Nakon meča je za medije govorio šef stručnog štaba crveno-belih.

Ovo je posebna pobeda za mene, kao trofej. Prva za mene u ovom takmičenju, nažalost bez navijača. Igramo za njih, tako da je ovo tužno – kazao je trener Zvezde.

Našla se i jedna zamerka.

Ja sam uvek za to da ono što dogovorimo moramo da ispunimo. Zbog davanja šuta Geidraitisu bio sam nezadovoljan, ali sa ovakvom pobedom ne mogu biti nezadovoljan – ističe stručnjak.

Uporedio je ovaj meč sa utakmicom prvog kola.

Drugačije smo ušli u utakmicu. U Istanbulu smo igrali nestrpljivo i tada obično bivaš kažnjen protiv velikih ekipa. To je bila posledica nedostatka jakih utakmica u pripremnom periodu. Sada nadam se da ćemo na primeru ove utakmice videti kako treba da se igra – rekao je Obradović.

U narednih devet dana ekipu očekuje dve utakmice u Evroligi i dve u ABA ligi.

Zbog toga je bitno da imamo svakog uključenog igrača. Napadamo svakog, ali treba i da sačuvano energiju, da rasporedimo minute – kaže trener.

Na kraju je govorio o tome kada će Ročesti izaći na teren.

Videćemo kada bude došao. S obzirom da smo već sarađivali, privatno je odnos ostao dobar. Za njega nema problema što se sistema tiče, on to razume. Nešto može, a nešto ne može – zaključio je Saša Obradović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter