1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

HAOS U ABA LIGI NE PRESTAJE: Predsednik Budućnosti ‘udario’ na Zvezdu i FMP!

Objavljeno: 08.10.20 u 11:47

U poslednje vreme, ABA liga je u konstantnom ‘haosu’.

Korona virus je već poremetio planove u regionalnom takmičenju, tako da su zbog prisustva virusa otkazana dva meča drugog kola, a više o tome pročitajte OVDE.

Na svu ovu muku, desio se još jedan problem, a to je blokada računa ABA lige od strane Nebojše Čovića.

Povodom tih situacija, predsednik Budućnosti Dragan Bokan pozvao je klubove da se u četvrtak vide preko konferencijske veze.

– Poštovani, verujem da ćete se svi složiti da je neophodno organizovanje jednog zajedničkog sastanka putem video aplikacije na kome ćemo obaviti konsultacije oko statusa računa ABA lige i stvaranju uslova za nesmetani nastavak takmičenja. Shodno navedenom dostavljam link i pozivam vas da obavezno uzmete učešće na sastanku koji će se održati sutra, 8. oktobra, s početkom u 14 časova – napisao je Bokan, a prenosi ‘Nova.rs’.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ŠTO JE POČELO: ABA liga u ogromnom problemu, nekoliko utakmica već odloženo!

Zanimljivo je da prvi čovek Budućnosti nije adresirao mejl jedino na Crvenu zvezdu, koja je od samog osnivanja 2015. godine suvlasnik ABA lige i FMP koji bi prenosom vlasništva sa Metalca trebalo da postane suvlasnik.

FOTO: ABA liga

0
0

1 Komentara

  1. konacno … sad ce braca crnogorci vrednost reketa da povecaju na NEPRAVILNOSTI-NEREGULARNOST u ABA ligi … koju covic uz svu pomoc drzave uporno sprovodi … a za njima ce i hrvati pa slovenci … ako se ulog (NE)poveca i ucene sa blokadama … KRAJ ce brze no sto mislimo i ocekujemo … svom ovom covicevom zulumu doci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter