1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

VELIKO IME SE VRAĆA U ZVEZDU: Američki bek ponovo tu!

Objavljeno: 07.10.20 u 20:15

Košarkaški klub Crvena zvezda doveo je veliko pojačanje.

Vraća se igrač koji je pre tri sezone sa crveno-belima osvojio titulu prvaka Srbije, Tejlor Ročesti.

Ročesti je potpisao ugovor na dva meseca uz mogućnost produžetka do kraja ove sezone.

Tokom karijere ostvario je značajna postignuća, čak je bio i najbolji strelac Evrolige. Prošle sezone igrao je za Olimpijakos.

Osim evropske scene, na kojoj je godinama bio zapažen, ostvario je uspehe igrajući i za kineske timove Tjanžin Gold Lajonse i Anhui Dragonse.

Ovaj 35-godišnjak svojim odličnim sposobnostima za kreaciju igre, poene u napadu, nesumnjivo će dosta doprineti klubu i dobra saradnja sa trenerom Sašom Obradovićem sigurno neće izostati s obzirom na dugogodišnje poznanstvo.

 

 

Ročesti, rođen u Teksasu, prve uspehe je postigao igravši za Univerzitet Vašington. Visok je 185 centimetara i težak 88 kilograma.

Tokom sezone 2017/18 je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde. Ostvarivao je fantastične rezultate i u ABA ligi i u Evroligi. Na evropskom takmičenju je tada odigrao 30 utakmica na kojima je prosečno ubacivao 13.5 poena i 5 asistencija. Rekord te sezone je postavio na meču protiv Himkija sa 27 poena, 9 skokova i 7 asistencija.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. sve IM je dzabe … vestako je uvek vestacko … o NJIMA i pojacanju … slika sve govori… kome se ovaj istroseni a izuzetno skup kosarkas (sta IH briga, kad narod placaslika …) zakljinje i moli … !? kao i do sada … ona prava uspavana-zamrznuta kkcz i ova vestacka tvorevina FMPkkcz ce najdalje, mozda do medju 8 sudje … !? medju 4 najbolja , finale da igra …ILI … prvak da bude, NIKAD, NIKAD ,,, nece stici kosarkasku INSTITUCIJU kk partizan. dzaba sinovci sve pare ovog naroda i moc koju imate … vestacka tvorevina FMPkkcz ce samo kao vestacka tvorevina u kosarkasku istoriju, kao nesto negativno-lose da udje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter