1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ČOVIĆ OTVORENO NAJAVLJUJE: Ove sezone napadamo i vrh Evrolige!

Objavljeno: 27.09.20 u 13:47

Predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o brojnim problema u ABA ligi.

Samo dva dana nakon što je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović gostovao u Jutarnjem programu televizije ‘Prva’, na istom mestu našao predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Niko nije krio da je FMP bio strateški partner Zvezde u toku onog stečajnog postupka. Ali ovo sad je novi FMP. I za sve ove godine, kad god smo registrovali igrače, niko nikad nije imao primedbe na kakav sukob interesa. Niti se neko žalio da Zvezda i FMP igraju nekakve nameštene utakmice. A to što jedan klub da drugom dvojicu ili trojicu igrača da razigrava – to je politika klubova? I ta personalna rešenja, to je politika klubova – izjavio je Čović i potom dodao:

– Pa ja kad sam bio predsedavajući u sezoni 2017/2018, moj sin je igrao ABA ligu. Je l i to sukob interesa. Zoran Tošković je nebitan, čovek je privremeno tu Pogledajte samo bilo koju državnu instituciju i koliko su one opterećene nepotizmom, o čemu mi pričamo.

Čović je govorio i o ambicijama kluba sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ: HOTSPORT SAZNAJE: U Jermeniji su otkazane sve sportske manifestacije!

Crvena zvezda je ove sezone napravila respektabilan tim. I otvoreno kažem: Ove sezone napadamo i vrh Evrolige.

Osvrnuo se potom Nebojša Čović i na nedavnu Skupštinu ABA lige, koja je, međutim, održana u dva dana. Počela je u petak, a završena u subotu.

– To što se juče i prekjuče desilo nije Skupština, ma šta oni pričali. Dogovorili smo se u petak uveče Domagoj Čavlović i ja s Draganom Bokanom oko toga šta treba da se uradi da to bude Skupština. On (Bokan) to nije ispoštovao. Ovako, iskorišćen je strah manjih klubova da se liga neće igrati.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter