Menadžer srpskog reprezenativca, Miško Ražnatović, jedan od najzaslužnijih ljudi za ovoliki uspeh Nikole Jokića ispričao je jednu anegdotu za našeg NBA asa.

U razgovoru za ‘Index’ Miško je rekao da je ranije bilo normalno za Jokića da za obrok pojede pola kilograma masnog bureka i dve litre Koka – Kole.


Nije bio baš kao na onim fotografijama, ali imao je višak kilograma i bio je znatno fizički slabiji od svih drugih u ekipi. Kondicioni trener ga je odmah izvukao iz timskog treninga da mu telo dovede u stanje da može da trenira sa ostatkom ekipe. Rekao je da će se povrediti u roku od tri dana ako odmah krene s punim treningom. Ali Jokić je pokazao da fizikalije nisu presudne i to mi je jako drago jer otvara vrata svim klincima da maštaju kako mogu postati NBA igrači, da nije bitno imati brdo mišića i skakati ne znam koliko visoko. On je krajnje atipičan primer, ali dobar za sve klince koji igraju košarku, pogotovo u ovoj našoj lucidnoj regiji – kaže Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: ‘MITORGOL’ JE PONOVO PRORADIO: Srbin je dva puta zatresao mrežu u pravom ‘spektaklu’! (VIDEO)

Miško je ispričao najsmešniju anegdotu vezanu za Nikolu Jokića.

– Bio je jako popularan među decom pa je jednom potpisao toliko autograma da mu se upalila tetiva na ruci, zbog čega je propustio sedam dana treninga i par utakmica.

FOTO: NBA.com