0
Košarka

FOTO: Twitter/printscreen

ON JE OPSEDNUT JOKIĆEM: Srpskog centra niko ne voli kao on – bivši NBA košarkaš otkrio da tolika ljubav nije dobra po njegovo zdravlje!

Objavljeno: 15.09.20 u 17:16

Dzejlen Rouz, bivši NBA košarkaš, istakao je da je ‘opsednut’ srpskim reprezentativcem.

Nikola Jokić je jedan od najzaslužnijih sa Denverov preokret u poslednje dve utakmice. Srpskom centru se mnogi dive, ali ne baš ‘toliko’ koliko i Džejlen Rouz.

On je u jednoj emisiji govorio o Jokiću, i rekao da će mu možda trebati medicinska pomoć ukoliko Denver pobedi LA Kliperse.

Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koja bi me naterala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti. Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Jokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu – rekao je Rouz, a potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: TRENER OMONIJE RESPEKTUJE CRVENO-BELE: Evo šta je strateg Kiprana rekao o Zvezdi!

– Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija… Poludistanca, sa jedne noge – ne skrivajući oduševljenje nabrajao je Amerikanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter