0
Košarka

FENOMENALNA PARTIJA JOKIĆA NIJE BILA DOVOLJNA: Pobeda Klipersa, Seltiksi opet vode (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.20 u 09:06

Uzbudljiva noć u NBA ligi!

Odigran je treći meč u seriji između Los Anđeles Klipersa i Denver Nagetsa.

Ostavljen je utisak da je četvrta deonica odlučila pobednika. Baš u tom periodu ekipa koju sa klupe predvodi Majk Meloun postigla je samo 19 poena i time olakšala protivniku da dođe do prednosti u seriji polufinala Zapada. Kllipersi su slavili rezultatom 113:107.

Pobedničku ekipu predvodio je raspoloženi Pol Džordž koji je postigao 32 poena i na to dodao po 4 skoka i asistencije. Pratio ga je Lenard koji je ubacio 23 poena uz čak 14 skokova i 6 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ: REPREZENTATIVAC SRBIJE ZBOG POVREDE IDE NA PAUZU: Tri nedelje će van terena biti igrač Verone

U redovima poraženih fenomenalnu partiju pružio je reprezentativac Srbije Nikola Jokić. Centar je ostvario učinak od 32 poena, 12 skokova i 8 asistencija.  Porter je dodao 18 poena uz 10 skokova i 1 tačno dodavanje.

Ono što može da ohrabri Denver jeste činjenica da su vodili većim delom meča i da su uspeli da se suprostave protivniku koji važi za favorita u ovoj seriji.

 

https://youtu.be/DsyAlmM9iN0

U meču koji je počeo nekoliko sati ranije, ekipa Bostona slavila je protiv Reptorsa. Seltiksi sada imaju prednost od 3:2 i već u sledećoj utakmici imaće meč loptu za prolazak u narednu fazu.

Delovalo je da se tim Toronta oporavio od dva poraza sa starta serije i da će uspeti da preokrene rezultat i opravda ulogu favorita. Sve ove pretpostavke ‘pale su u vodu’ kada su ekipe izašle na teren.

Raspoložena ‘trojka’ Seltiksa demantovala je sve one koji nisu verovali u pobedu. Utakmica je završena rezultatom 111:89.  Džejlen Braun postigao je 27 poena, na to dodao 6 skokova, a pratili su ga Kemba Voker sa 21 poenom i 7 asistencija i Džejson Tejtum sa 18 poena i 10 uhvaćenih lopti.

U ekipi Toronta najefikasniji bio je VanVlit koji je postigao 18 poena. 

Seltiksi su bili ubedljivi i u noći između srede i četvrtka imaće priliku da pobedom završe ovu seriju.

https://youtu.be/b4PevgcVJBo

FOTO:  YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter