0
Košarka

NBA NA BALKANSKI NAČIN: Fotografija koja je obišla ceo svet – NBA zvezde zajedno u kafani! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.20 u 13:34

Fotografija koja je ‘zapalila’ društvene mreže.

Reprezentativac Slovenije i plejmejker Majamija, Goran Dragić, objavio je veoma zanimljivu sliku na svom zvaničnom Tviter profilu.

Naime, na fotografiji koju je slovenački as objavio, možemo videti kako Balkanci ispunjavaju svoje slobodno vreme. Za stolom u jednom restoranu, zajedno su sedeli Boban Marjanović, Luka Dončić, Nikola Jokić, Vlatko Čančar, Goran Dragić i Nikola Vučević.

Ova fotografija je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da bi Jugoslavija imala ‘strašan’ tim da je opstala.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE PRVI PUT NAKON TUČE: Megvajer otvorio dušu – Plašio sam se za život, ne želim da se izvinim!

Pretpostavlja se da je iza fotoaparata stajao Jusuf Nurkić, kojeg su kamere nešto ranije snimile kako šeta sa preostalim košarkašima.

FOTO: Screenshot/Twitter

Podsetimo, NBA liga je na zaustavljena na neko vreme, pojedini igrači se bune zbog rasne nejednakosti, policijske brutalnosti. Milvoki je odbio da igra, pridružili su se i ostali klubovi, tako da je je NBA liga odložila mečeve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter