0
Evroliga

NAPADA LIGU ŠAMPIONA: Pao potpis – ljubimac Delija ponovo u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 23.08.20 u 18:48

Bivši kapiten i ljubimac navijača Crvene zvezde, Luka Mitrović novi je košarkaš Hapoela iz Jerusalima.

Nakon nekoliko godina provedenih u Španiji, sjajni krilni centar ‘preselio’ se u Izrael. Mitrović je sa ekipom iz Jerusalima potpisao ugovor do kraja sezone odnosno do završetka Fajnal-ejta FIBA Lige šampiona u kojoj taj tim igra.

PROČITAJTE JOŠ: ONI ZAISTA VERUJU U ČUDO: Tirana dovela veliko pojačanje pred duel sa srpskim šampionom! (VIDEO)

Mitrović je proteklu sezonu proveo u Španiji sa Manresom u kojoj je prosečno imao 7,9 poena, 3,9 skokova i 2,9 asistencija po utakmici u Ligi šampiona, dok je nešto bolji poenterski učinak je imao u ACB ligi gde je prosečno upisivao 8,4 poena uz identičan broj skokova i asistenciju manje nego u LŠ.

Luka je profesionalnu karijeru počeo u Hemofarmu, odakle se preselio u Crvenu zvezdu u kojoj je bio kapiten i sa kojom je osvojio po tri ABA lige i Superlige Srbije, kao i četiri Kupa. Posle perioda provodenog na Malom Kalemegdanu jednu sezonu je proveo u Bambergu, a zatim nove epozode je imao u Mursiji i Manresi.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter