Fudbalski klub Crvena zvezda u aprilu je doneo odluku da zainteresovano medicinsko osoblje, zaposleno u Kovid bolnicama, nagradi sezonskim kartama za predstojeću sezonu. Na veliko zadovoljstvo našeg kluba, posle pet meseci akciji se odazvalo 706 medicinskih radnika.

Ovaj klub kao društeno-odgovorna organizacija još jednom je pokazao da brine o svima koji ulažu napor i bore se za živote građana Srbije. Šest meseci unazad medicinari daju svoj maksimum kako bi se izborili sa korona virusom koji je pogodio čitavu planetu, pa i našu zemlju. Crvena zvezda je donela odluku da se medicinskom osoblju na simboličan način zahvali i nagradi ih za učinjeno u prethodnom periodu.


Medicinski radnici zaposleni u Kovid bolnicama imali su priliku da se u svojim ustanovama prijave za besplatne sezonske ulaznice, a zatim su ti spiskovi dostavljani Ministarstvu zdravlja koje je sve zahteve prosledilo crveno-belima. Najviše zahteva za besplatne karte stiglo je iz Kliničko-bolničkog centra ‘Zvezdara’, ukupno 402 medicinska radnika je izrazilo želju da u sezoni 2020/2021 potpuno besplatno bodri crveno-bele na stadionu ‘Rajko Mitić’. Veliki broj zahteva za sezonske karte stigao je i iz Zdravstvenog centra Užice, ali i Opšte bolnice Pančevo i Kliničkog centra Srbije. Nešto manji broj zahteva primili smo iz Kliničkog centra Vojvodine, Kliničko-bolničkog centra ‘Zemun’, Opštih bolnica Priboj, Kikinda i Aleksinac.

Fudbalski klub Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo zbog broja zahteva koji je stigao na našu adresu. Klub će kontaktirati sve zdravstvene radnike koji se nalaze na spisku kako bismo dobili sve podatke koji su potrebni za izdavanje članskih i sezonskih karata, a zatim izraditi karte i distribuirati ih preko ustanova u kojima su oni zaposleni.

Podsećamo da svi zaposleni u Kovid bolnicama kojima je crveno-bela boja u srcu još uvek imaju vremena da obezbede poklon koji je Crvena zvezda pripremila za njih. Prijave su još uvek otvorene, a heroji se mogu prijaviti preko svoje bolnice Ministarstvu zdravlja, koje će sve zahteve proslediti Crvenoj zvezdi.

FOTO: KK Crvena zvezda